Τέρενς Κουίκ: «Λύγισε» για τον μεγαλύτερο γιο του – «Τον έχω αδικήσει, ελπίζω μία ημέρα να μου το συγχωρέσει»

Ο Τέρενς Κουίκ σε μία σπάνια εξομολόγηση μίλησε στον Μάνο Νιφλή και στο κανάλι One για την οικογένειά του. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός δημοσιογράφος «έσπασε» μιλώντας για τον μεγαλύτερο γιο του, τον οποίο -όπως είπε- έχει αδικήσει περισσότερο από όλους.

Ειδικότερα, ο Τέρενς Κουίκ εξομολογήθηκε: «Τρία παιδιά. Ο Ρίτσαρντ, η Τερέζα και ο Γιώργος. Και δύο εγγόνια. Από τον Ρίτσαρντ. Η Φοίβη και ο Ιάσονας. Ο Ρίτσαρντ, ενώ πήγαινε στο εργαστήρι Δημοσιογραφίας για να γίνει δημοσιογράφος, γύρισε και μου είπε έντιμα μία μέρα ότι “άκουσε να δεις… Η οικογένεια έχει ένα δημοσιογράφο. Δεν μπορώ εγώ να ανταγωνιστώ τον πατέρα μου. Έχεις φτάσει εκεί που έφθασες. Θα γίνω σκηνοθέτης”.

Του άρεσε πάρα πολύ η φωτογραφία… Έγινε σκηνοθέτης, εξαιρετικός και στο μοντάζ και σκηνοθεσία και προχώρησε και στις παραγωγές και τώρα συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με το “MasterChef”», είπε αρχικά ο Τέρενς Κουίκ.

Ο Τέρενς Κουίκ συνέχισε λέγοντας πολύ συγκινημένος: «Πάντως οφείλω να πω κάτι. Είναι το παιδί που έχω αδικήσει περισσότερο στη ζωή μου. Έχω μεγάλες ενοχές για τον Ρίτσαρντ. Γιατί παντρεύτηκα τη δημοσιογραφία και τον άφησα στην άκρη. Ελπίζω μια μέρα να μου το συγχωρέσει».

Read More

And More