Τέτα Καμπουρέλη: Στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά την προφυλάκιση του συζύγου της, διαφήμισε… θεραπεία νυχιών

Ήταν τέλη Μαρτίου, όταν ο 58χρονος σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη και θεατρικός παραγωγός συνελήφθη για το ριφιφί των θυρίδων της τράπεζας στο Ψυχικό. Ο επιχειρηματίας, που δήλωνε παντελώς αθώος, κρίθηκε προφυλακιστέος για την υπόθεση με λεία πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ.

Επτά μήνες μετά, η Τέτα Καμπουρέλη βρέθηκε στο στούντιο του Πρωινού για… εμπορικούς λόγους στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά την υπόθεση που απασχόλησε το Πανελλήνιο.

Όπως θα δεις, η γνωστή αισθητικός διαφήμισε… θεραπεία ενδυνάμωσης νυχιών, και αποκάλυψε ότι ξεκινάει συνεργασία με το Πρωινό καθώς θα εμφανίζεται κάθε εβδομάδα. Βέβαια, στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά από την υπόθεση που απασχόλησε, θα περίμενε κανείς να δείξει συστολή για όλα όσα έγιναν. 

«Εμπόδια υπάρχουν στη ζωή μας, που θα ξεπεραστούν. Να είμαστε καλά, υγεία πάνω από όλα. Αρρώστησα με όλο αυτό πολύ άσχημα. Έπαθα κρίσεις πανικού, το παλεύω, είμαι πολύ καλά και παίρνω τα χαπάκια μου. Γι’ αυτό έχω και καλή διάθεση. Γελάω γιατί πρέπει να γελάμε. Προβλήματα υπάρχουν σε όλες τις οικογένειες. Δεν υπάρχουν βάσανα, υπάρχουν εμπόδια» απάντησε η Τέτα Καμπουρέλη στον Γιώργο Λιάγκα. Και στη πρόσθεσε αποφεύγοντας να απαντήσει εάν επισκέπτεται τον σύζυγό της στη φυλακή: «Δεν έχουμε χωρίσει, μαζί δεν είμαστε, γιατί ο ένας είναι μέσα και ο άλλος έξω. Προχωράμε, έχουμε τόσο ωραία θέματα. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Παλεύω για να έχω δουλειά και τίποτα άλλο. Δεν ήρθα για συνέντευξη, ήρθα για τα νύχια».

Ο σύζυγός της, μάλιστα, από τις φυλακές τηλεφώνησε στην παραγωγή του Πρωινού, όπως αποκάλυψε η Τέτα Καμπουρέλη.

Δες το απόσπασμα:

Read More

And More