Τέτα Καμπουρέλη στον Κώστα Χαρδαβέλλα: «Μετά το συμβάν με τον σύζυγο μου είναι όλα δεσμευμένα, δουλεύω και ζω»

Καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή του Νίκου Χαρδαβέλλα «Η Αρένα της ζωής» στο BlueSky βρέθηκε η Τέτα Καμπουρέλη.

«Οι εμπειρίες δυναμώνουν έναν άνθρωπο. Υγεία να έχουμε και τα περνάμε. Κάθε μέρα γίνονται τόσα πράγματα, ακούς ειδήσεις και φοβάσαι. Εμείς περάσαμε καλά στο παρελθόν και θέλω να περάσει καλά και η νεολαία. Θέλω αυτά τα παιδιά να είναι καλά, ελεύθερα, να ερωτευτούν…» ανέφερε η γνωστή αισθητικός για όσα έγιναν με τον σύζυγό της, Βασίλη Γκουρούση.

«Είμαι μια χαρά και μόνη μου. Δεν μου λείπει κάτι. Αν μου λείψει θα πάω να το βρω. Έρωτας είναι να χτυπάει η καρδιά σου, να έχεις αγωνία να τελειώσεις τη δουλειά να πας να τον βρεις. Να μιλάτε, να λύνετε τα προβλήματά σας. Μου λείπει αυτή η επικοινωνία. Δεν έχω ερωτευτεί πολλές φορές στη ζωή μου, δεν πρόλαβα. Γνώρισα τον άντρα μου και παντρευτήκαμε» αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή.

«Μετά το συμβάν είναι όλα δεσμευμένα. Δουλεύω και ζω. Έτσι πρέπει να γίνεται. Ζω με τη βιοπάλη. Πάλι καλά λέω δόξα τον Θεό, με αγαπάνε οι πελάτισσες» τόνισε η Τέτα Καμπουρέλη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164