Τέτα Καμπουρέλη – Βασίλης Γκουρούσης: Βγήκε επίσημα το διαζύγιό τους – Η αλήθεια για τη σχέση τους σήμερα

Την Τέτα Καμπουρέλη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και ο δημοσιογράφος, Χρήστος Λυσσέας σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, όπου πραγματοποιήθηκαν τα καλλιστεία για την ανάδειξη της Star Ελλάς / Miss Ελλάς / Miss Young 2022.

Η γνωστή αισθητικός μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πρώτη φορά πως βγήκε και επίσημα το διαζύγιό της από τον Βασίλη Γκουρούση, αναφέρθηκε στην νέα της σχέση, ενώ σχολίασε και τη νέα σχέση του πρώην συζύγου της.

«Αυτή τη στιγμή είμαι ελεύθερη και ωραία. Βγήκε το διαζύγιο, έπεσαν οι υπογραφές και πλέον είμαστε καλύτερα και οι δύο μας. Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα έπρεπε και οι δύο να ελευθερωθούμε», είπε αρχικά η Τέτα Καμπουρέλη και συνέχισε: «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, έχω έναν σύντροφο που με στηρίζει και τον στηρίζω. Ο κύριος Γκουρούσης μπορεί να λέει ό,τι θέλει, εμένα δεν με ενοχλεί αλλά όλα όσα λέει δεν ισχύουν». 

Όσον αφορά στις σχέσεις μετά το διαζύγιο, η Τέτα Καμπουρέλη ανέφερε: «Δεν είναι εύκολο να πετάς έτσι 40 χρόνια από τη ζωή σου, αλλά όλα τα πράγματα στη ζωή κάνουν έναν κύκλο όμορφο. Εμείς έχουμε κάνει τρία παιδιά και έχουμε πολύ όμορφα εγγόνια. Οι σχέσεις μας είναι τυπικές και μιλάμε μόνο για τα παιδιά και τα εγγόνια μας».

Τέλος, η Τέτα Καμπουρέλη ρωτήθηκε και για τη νέα σύντροφο του Βασίλη Γκουρούση απαντώντας: «Καλά κάνει και του εύχομαι να είναι ευτυχισμένος».

Read More

And More