Θάλεια Ματίκα για Τάσο Ιορδανίδη: «Δε μπορώ να διανοηθώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν»

Η Θάλεια Ματικά βρέθηκε καλεσμένη σήμερα στο “Στούντιο 4” και από τη συζήτησή της με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο δε θα μπορούσε να λείπει και η αναφορά στον σύζυγό της Τάσο Ιορδανίδη που όπως είπε είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής της.

«Νομίζω ότι ο Τάσος είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου, έτσι νιώθω. Δε μπορώ να διανοηθώ τη ζωή μου χωρίς τον Τάσο. Με τα χρόνια αυτό γίνεται πιο δυνατό. Τον έχω ανάγκη. Είναι η συντροφικότητα. Για μένα είναι πολύ σημαντικό πράγμα αυτό. ‘Εχω αλλάξει πάρα πολλά πράγματα στη 14χρονη πορεία μου με τον Τάσο.

Το βασικό είναι ότι δε γκρινιάζω πλέον για τα μικρά πράγματα ενώ είμαι ένας άνθρωπος που από τη φύση του γκρινιάζει… Με τον Τάσο έμαθα να κρατάω τις δυνάμεις μου για τις σημαντικές δυσκολίες της ζωής… Ο Τάσος έχει λίγο φρενάρει τον παρορμητισμό του….» είπε η Θάλεια Ματίκα.

Σε άλλο σημείο, η Θάλεια Ματίκα μίλησε και για την επικοινωνία με τα παιδιά της αποκαλύπτοντας πως ο γιος της την παίρνει συνεχώς τηλέφωνο χωρίς λόγο απλά και μόνο για να την ακούσει.

«Το πρώτο κινητό που έμαθε απ’ έξω ο γιος μου, που τώρα είναι 10 χρονών, είναι το δικό μου. Με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο. Χωρίς κανέναν λόγο. Με παίρνει συνέχεια από το σταθερό γιατί ακόμα δεν έχει κινητό. Του λέω ότι έχω δουλειά και μου λέει, “ναι κάτσε λίγο να σου πω κάτι”. Στην ουσία δε θέλει κάτι, απλά να με ακούσει» είπε η Θάλεια Ματίκα.

Read More

And More