Θανάσης Αλευράς: «Δεν θεωρώ γενναία πράξη ότι παρουσίασα το Gay Pride»

Στην εκπομπή Κυψέλη στην ΕΡΤ μίλησε ο Θανάσης Αλευράς.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο που πέρασε μακριά από το θέατρο αλλά και στην απόφασή του να παρουσιάσει το Gay Pride.

«Δεν περνούσα ωραία τα τελευταία χρόνια. Έκανα τη δουλειά που πάντα ήθελα και ονειρευόμουν κι έλεγα γιατί. Έχω κάνει και ψυχοθεραπεία και πολύ ωραίες κουβέντες και πιο ενεργειακά πράγματα και διάβασμα. Το ότι απείχα δύο χρόνια από το θέατρο μου καθάρισε πολύ το μυαλό, με βοήθησε», είπε ο Θανάσης Αλευράς.

«Δεν ξέρω αν ζούμε σε μια συντηρητική κοινωνία γιατί βλέπω κι εκτός Ελλάδος ότι υπάρχουν κι άλλες συντηρητικές κοινωνίες. Βλέπω ότι ζούμε σε μια κοινωνία φοβισμένων ανθρώπων. Προσπαθώ να εξηγήσω τι είναι αυτό που δεν μας αφήνει ελεύθερους να συνυπάρχουν με ελευθερία όλοι οι άνθρωποι, να αποδεχόμαστε όλο τον κόσμο», πρόσθεσε ο Θανάσης Αλευράς.

Σε ερώτηση για την παρουσίαση του Gay Pride ο Θανάσης Αλευράς απάντησε: «Με καλέσανε τα παιδιά από το Gay Pride και θα πήγαινα με χίλια. Ούτε καν που το σκέφτηκα να μην το κάνω, θα πήγαινα όπως θα πήγαινα και αν με καλούσε μια άλλη ομάδα που διεκδικεί τα δικαιώματά της».

Read More

And More