Θανάσης Αλευράς για αρνητικές αντιδράσεις κατά της Μαρίνας Σάττι: «Τι θίχτηκες αγάπη μου με το τραγούδι; Τι νομίζεις ότι είσαι;»

Στην διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο Youtube βρέθηκε καλεσμένος ο Θανάσης Αλευράς.

Ο γνωστός ηθοποιός, λίγο πριν την έναρξη της Eurovision είχε μιλήσει για τον ρόλο που ανέλαβε ως παρουσιαστής, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί η Μαρίνα Σάττι.

«Είμαι Eurofan, αλλά δεν είμαι ο Πουλόπουλος ή ο Γιώργος Καπουτζίδης που ξέρουν τα πάντα. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ, ούτε νταλκά το είχα, αλλά αφού μας σκέφτηκαν με τον Ζερόμ, είπαμε το ναι. Εννοείται ότι με άγχωνε, μας βλέπει ολόκληρη η χώρα», είπε αρχικά ο Θανάσης Αλευράς. 

Όσον αφορά στις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε η Μαρίνα Σάττι για το τραγούδι Zari, ο Θανάσης Αλευράς ανέφερε: «Για όνομα του Θεού, πες “δεν μου αρέσει το τραγούδι”. Είναι δυνατόν αν λέγεται ότι θίγεται ο πολιτισμός; Τι θίχτηκες αγάπη μου με το τραγούδι; Τι νομίζεις ότι είσαι; Μια λαδόκολλα, ένα σουβλάκι πάνω στον Ευριπίδη. Θα θέλαμε να είμαστε κάτι άλλο, αλλά δεν είμαστε. Νομίζω ότι είναι ένας εθνικός νευρικός κλονισμός».

«Κάτι με τα social έχει τροφοδοτήσει το μίσος. Εγώ θα φοβόμουν να κάνω αυτό που κάνεις εσύ. Τα αρνητικά σχόλια με πληγώνουν πολύ, με ταράζουν παρόλο που δεν έχω hate», κατέληξε ο Θανάσης Αλευράς. 

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε πριν της έναρξη του 68ου Μουσικού Διαγωνισμού της Eurovision

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164