Θανάσης Ευθυμιάδης: Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της συζύγου του – «Αυτό το λέω πρώτη φορά, μετά από 17 χρόνια»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στην εκπομπή «Happy Day» και στη δημοσιογράφο, Όλγα Λαφαζάνη, με αφορμή την κυκλοφορία του δεύτερου βιβλίου του.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική του ζωή, για τη στιγμή που αναθεώρησε και άλλαξε τρόπο ζωή, αλλά και για τη σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς.

«Πήγα στο Άγιον Όρος μετά από αδιέξοδο. Ήμουν ακόμα εργένης, με μεγάλες μου δόξες και με τα χρυσά χρήματα στην τηλεόραση, αλλά μέσα μου υπήρχε ένα κενό. Έψαχνα να βρω πιο θα ήθελα να είναι σχέση μου με τις γυναίκες. Όταν κατέβηκα στην Αθήνα και έγινα ηθοποιός, τα πρώτα πράγματα που κυνηγούσα ήταν τα λεφτά και οι γυναίκες. Άρχισα να αφαιρώ πράγματα που ήταν περιττά σιγά σιγά», είπε αρχικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

«Το πρώτο μάθημα που πήρα ήταν όταν μας επιβεβαίωσε ο γιατρός ότι η σύζυγός μου είναι έγκυος και ακριβώς την ίδια ημέρα με πήραν τηλέφωνο να παίξω στην Επίδαυρο. Εκεί χρειάστηκα να πάρω μια μεγάλη απόφαση γιατί και η πρεμιέρα έπεφτε τις ημέρες που θα γεννιόταν η κόρη μου. Το λέω τώρα αυτό, μετά από 17 χρόνια. Προσευχήθηκα να γίνω πατέρας, είπα στον εαυτό μου “άσε τη δόξα” και αυτό έκανα. Έχω υπάρξει στην κορυφή και ξέρω ότι δεν είναι το παν», συμπλήρωσε ο ηθοποιός. 

Κλείνοντας, ο Θανάσης Ευθυμιάδης αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς λέγοντας: «Με τη σύζυγό μου σε πολλά συμφωνούμε, σε άλλα όχι. Δεν θέλω να επιβάλλω σε κάποιον τα πιστεύω μου». 

Read More

And More