Θανάσης Ευθυμιάδης – Η εξομολόγηση για τα παιδιά του: “Έχουν ερεθίσματα για να μην θεωρούν τον πατέρα τους τρελό”

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου, με τίτλο «Μια όμορφη μέρα».

Ο ηθοποιός μίλησε στη Ναταλία Γερμανού και τον Κώστα Τσουρό για τα παιδιά του, τον βιγκανισμό, ενώ εξομολογήθηκε πως αν του προτείνουν μια δουλειά με καλή αμοιβή, αλλά μη αισιόδοξο μήνυμα θα πει «όχι»!

«Προτείνουμε στα παιδιά τον τρόπο ζωής και ακολουθούν ότι θέλουν. Τα παιδιά είναι ελεύθερα. Στην αρχή ήμουν εγώ ο περίεργος που δεν έτρωγα κρέας και ψάρι και μια μέρα, έρχονται και μου λένε ότι η Ariana Grante, την οποία γουστάρουν πολύ, είναι vegan. Οπότε καταλαβαίνω και τον ρόλο που έχουν τα πρότυπα. Σε εμάς ήταν αυτές που κάπνιζαν, έπιναν, ενώ τώρα τα πρότυπα είναι vegan. Έχουν ερεθίσματα για να μην θεωρούν τον πατέρα τους τρελό», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Ενώ λίγο αργότερα, απάντησε σε σχετική ερώτηση: «Έρχονται προτάσεις και το πρώτο πράγμα που ρωτάω είναι αν αφήνει το έργο κάποιο αισιόδοξο μήνυμα. Δεν θα με ένοιαζε μια τεράστια παραγωγή που θα τάιζε τον κόσμο θλίψη και φόβο. Αρκετά έχουμε ζήσει και υποφέρει όλοι μας. Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία. Είναι χρήσιμα, δεν ζω με αέρα, απλώς οι σπατάλες για εμένα έχουν τελειώσει, δεν μου χρειάζονται. Κάποτε για εμένα έπαιζε πρώτο ρόλο η αμοιβή, τώρα είναι το αισιόδοξο μήνυμα. Αν είναι μια δουλειά με πολλά λεφτά χωρίς αισιόδοξο μήνυμα δεν θα την κάνω».

Read More

And More