Θανάσης Ευθυμιάδης: «Ήμουν κυνηγός με τις γυναίκες, η αλλαγή ήρθε μέσα από την προσευχή»

Για τη ζωή του σήμερα, αλλά και τις σχέσεις του με το άλλο φύλο, μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης καλεσμένος στο Πρωινό του ANT1.

«Η νέα γενιά αγοριών είναι ερωτευμένη με τις οθόνες των κινητών τους. Δεν βλέπω να φλερτάρουν ζωντανά, είναι πιο εύκολο μέσα από το κινητό», ανέφερε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης, ο Θανάσης Ευθυμιάδης παραδέχτηκε πως στα νεανικά του χρόνια υπήρξε… κυνηγός με τις γυναίκες.

«Η αλλαγή ήρθε μέσα από την προσευχή μου, με το να δω την γυναίκα ως ένα ιερό θηλυκό, όχι ως ένα αντικείμενο απόλαυσης. Για εμένα ήταν πολύ σημαντικό αυτό γιατί πραγματικά εγώ έτρεχα για τις γυναίκες. Ήμουν κυνηγός, μου αρέσανε. Και λέω τι είναι αυτό το ον που τόσο πολύ με εξουσιάζει. Κατάλαβα ότι και η σεξουαλική επαφή μπορεί να γίνει ένας εθισμός», αποκάλυψε ο Θανάσης Ευθυμιάδης. 

«Στην πρεμιέρα της σειράς, “Ντόλτσε Βίτα” με παράτησε η τότε κοπέλα μου και οι σεξουαλικές επαφές που ακολούθησαν ήταν σαν αντικαταθλιπτικό. Προσπαθούσα να γιατρέψω την σπασμένη μου καρδιά. Δεν ήρθε έτσι η γιατρειά», ανέφερε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ANT1 ο γνωστός ηθοποιός.

Read More

And More