Θανάσης Ευθυμιάδης: «Οι γυναίκες θα διαβάσουν το βιβλίο μου και θα καταλάβουν ότι όλοι οι άνδρες δεν είναι γουρούνια»

Καλεσμένος στο Fay’s Time με τη Φαίη Σκορδά βρέθηκε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Ο γνωστός ηθοποιός με αφορμή το νέο του βιβλίο μίλησε για την σχέση του με το άλλο φύλο, τον σεβασμό στη σύζυγό του αλλά και την γενικότερη κοινωνική κατάσταση.

«Εμείς που επιλέξαμε να ζήσουμε σε αυτή την εποχή των μεγάλων αλλαγών και ποιους γονείς θα έχουμε – γιατί εμείς το επιλέγουμε, αυτό πιστεύω – επιλέξαμε να ενσωματωθούμε στη γη σε αυτή τη χρονική περίοδο, κάτι ξέραμε… Για κάποιον λόγο θέλαμε να ζήσουμε αυτή τη μεγάλη αλλαγή που ήρθε είναι σε εξέλιξη στον υπόλοιπο πλανήτη για τη θέση της γυναίκας», είπε αρχικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

«Η γυναίκα που θα διαβάσει αυτές τις ιστορίες μου από το βιβλίο, θα καταλάβει ότι δεν είναι όλοι οι άνδρες γουρούνια, δεν είναι γυναικοκτόνοι, δεν είναι όλοι φαλλοκράτες, δεν υποστηρίζουν όλοι οι άνδρες την πατριαρχία», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης κατέληξε: «Καταλάβαμε ότι το πράγμα ήταν σάπιο, εδώ και τόσες χιλιετίες, καταλάβαμε με τα αποτελέσματα ότι παντού στον πλανήτη γίνονται πόλεμοι, υπάρχουν αδικίες και είναι οι άνδρες στην εξουσία».

Read More

And More