Θανάσης Ευθυμιάδης: «Παλεύω καθημερινά με τους φόβους μου – Γι’ αυτό περπατάω σε σπασμένα γυαλιά»

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης βρέθηκε καλεσμένος στο «Πάμε Δανάη» με αφορμή το νέο του βιβλίο. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις ριζικές αλλαγές της ζωής του, την αγάπη του για τη φύση αλλά και τους προσωπικούς του στόχους.

«Η μεγάλη προσπάθεια που κάνω είναι να παλέψω με τους φόβους μου. Γι’ αυτό περπατάω στα σπασμένα γυαλιά, γι’ αυτό μπαίνω στα παγωμένα νερά, για να διώξω όλους τους φόβους, έτσι ώστε όταν θα έρθει η ώρα του περάσματος, να μην υπάρχουν φόβοι μέσα μου», ανέφερε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Ενώ τόνισε: «Παλεύω καθημερινά, δεν είναι κάτι το οποίο τελειώνει».

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε για την απόφασή του να αλλάξει ριζικά τον τρόπο της ζωής του, μετακομίζοντας μακριά από την Αθήνα.

«Όταν ήρθε η οικονομική κρίση το 2010 ήταν δύσκολη στιγμή στη ζωή μας. έκανα και τα παιδιά μου τότε και μία μέρα ξαφνικά κόπηκαν όλα. Υπήρχαν πολλά θέματα. Δεν είναι ίδιο το σκηνικό πλέον. Έπρεπε τότε να πάρουμε μία γενναία απόφαση στη ζωή μας, αν πρέπει να αφήσουμε στα παιδιά μας τσιμέντο και τούβλα ή να τους αφήσουμε κληρονομιά ωραίες στιγμές», είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Mega. 

Read More

And More