Θανάσης Ευθυμιάδης: «Πήγα στο Άγιο Όρος για να δω ποιο είναι το θέμα μου με τις γυναίκες και να το λύσω»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρηση ο Θανάσης Ευθυμιάδης το μεσημέρι της Τρίτης 9/4 στο Στούντιο 4.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μέσα σε όλα μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή του αλλά και την προσευχή που είχε κάνει όταν πήγε στο Άγιο Όρος προκειμένου να γίνει μπαμπάς κοριτσιών.

«Όποιος καλλιτέχνης λέει ότι δεν ήθελε να γίνει γνωστός, λέει ψέματα. Αν δεν ήθελε να γίνει γνωστός, θα καθόταν στο δωμάτιό του και θα έκανε τέχνη… Χρήματα, δόξα, γυναίκες, αυτοκίνητα, αυτά που μας λέγανε τότε τα lifestyle περιοδικά. Παραμύθια της Χαλιμάς, τα έκανα και είδα ότι οδηγούσαν στη μοναξιά. Τότε όμως ήθελα να τα κάνω…

Λέει ο μοναχός, οδηγίες σε αυτούς που ζούνε στην πόλη. Γι’ αυτό και όταν πήγα στο Άγιο Όρος, πήρα πολύ ωραία πράγματα, απλώς ζήτησα πριν φύγω να μιλήσω με κάποιον μοναχό που έχει ζήσει στην Αθήνα, να ξέρει που επιστρέφω εγώ. Μετά από λίγη ώρα ήρθε κάποιος που είχε ζήσει στην Αθήνα μέχρι τα 18 του…

Μου είπε να μην κάνω στους άλλους αυτά που δε θέλω να μου κάνουν, να κάνω αυτά που θέλω να μου κάνουν και να μην κρίνω κανέναν, ειδικά αν δεν είναι μπροστά. Τότε ήμουν λίγο πριν τα 40, πριν κάνω οικογένεια. Τα είχα ζήσει όλα, ήθελα να πάω να προετοιμαστώ για να αρχίσω να βλέπω τη γυναίκα με άλλα μάτια… προσευχήθηκα τότε στο Άγιο Όρος να γίνω πατέρας κοριτσιών.

Πήγα πρώτα να δω ποιο ήταν το θέμα μου με τις γυναίκες και να το λύσω, πήγα στο περιβόλι της Παναγιάς για να ζητήσω τη βοήθειά της και μετά ζήτησα πως θέλω να είναι η ζωή μου από εκεί και πέρα… Μέχρι τότε γοητευόμουν από τη δοξα αλλά έβλεπα ότι δε μου έφερνε χαρά, ευτυχία, γύρναγα το βράδυ και ήμουν μόνος μου….» εξομολογήθηκε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

 

Read More

And More