Θανάσης Κουρλαμπάς: «Έχω υπάρξει άδικος στη δουλειά, έχω μετανιώσει για πολλά πράγματα»

Με αφορμή την παράσταση Cancel στην οποία πρωταγωνιστεί, ο Θανάσης Κουρλαμπάς έδωσε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα Είπαμε» και στη δημοσιογράφο Πέννυ Καβέτσου.

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς μίλησε για τα όσα έχουν ακουστεί τα τελευταία χρόνια για τον χώρο του θεάτρου και παραδέχτηκε ότι έχει υπάρξει και ο ίδιος άδικος σε δουλειές του και έχει μετανιώσει για κουβέντες και συμπεριφορές του.

«Έχουν ακουστεί πάρα πολλά για τη δουλειά μας, για την ευρύτερη οικογένεια της τέχνης και γενικά του θεάτρου. Εγώ αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερός για τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, έχοντας κάνει 40, 50, 60 παραστάσεις. Έχω να θυμηθώ τρεις-τέσσερις μετρημένες στο ένα χέρι δύσκολες περιπτώσεις. Έχω υπάρξει κι εγώ άδικος. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να μετανιώνει για πολλά πράγματα, για κουβέντες, για συμπεριφορές, για παράπονα», παραδέχτηκε ο ηθοποιός.

«Οι κακόβουλες κριτικές, τα κακόβουλα σχόλια που φαίνεται, και το ξέρουμε τώρα πια πολύ καλά, ότι είναι μόνο και μόνο για να πιαστεί μια τηλεθέαση, για να αποκτηθεί, συνειδητοποιείς ότι είναι ένα παιχνίδι, ένα… it’s the name of the game που λένε, μία λογική πραγμάτων που δεν με αφορά. Συνέβησαν πράγματα τα οποία έχουν κλείσει τον κύκλο τους. Ό,τι ειπώθηκε, ειπώθηκε, δεν θέλω να κάνω ξανά καμία αναφορά σε αυτή τη λογική» ανέφερε σε άλλο σημείο ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

Τέλος, ο Θανάσης Κουρλαμπάς είπε, «Ο καθένας έχει τον τρόπο να διαβάζει τα πράγματα, να ακούει τα ακούσματα, να βλέπει τις εικόνες και να βγάζει τα συμπεράσματά του. Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να έχεις όση μεγαλύτερη πληροφόρηση μπορείς, εάν σε ενδιαφέρει ένα θέμα, για να βγάλεις όσο λιγότερο εσφαλμένο ή όσο καλύτερο γίνεται αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164