Θανάσης Μπέλλος – Survivor: Όταν συμμετείχε σε τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε ο Γιώργος Λιανός

Ο Θανάσης Μπέλλος βρίσκεται στην ομάδα με τους Μαχητές παίκτες για το φετινό Survivor. Ο 54χρονος προπονητής ποδοσφαίρου έχει συνυπάρξει τηλεοπτικά με τον Γιώργο Λιανό και μάλιστα σε τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΙ.

Ήταν το 2018, όταν ο Γιώργος Λιανός παρουσίαζε το My Man Can το τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΙ στο οποίο ζευγάρια κάθε ηλικίας δήλωναν συμμετοχή προκειμένου να αποδείξουν πόσο καλά γνωρίζουν το ταίρι τους.

Ο Θανάσης Μπέλλος είχε βρεθεί στο πλατό με την σύζυγό του, Μαρίνα η οποία είχε μιλήσει για την πρώτη τους γνωριμία: «Γνωριστήκαμε πριν πολλά χρόνια σε μια πλατεία στην γειτονιά. Είχε ένα μηχανάκι και μου είχε προτείνει να πάμε μια βόλτα», είχε δηλώσει η σύζυγός του.

Στο ίδιο επεισόδιο μάλιστα συμμετείχαν και ο Χάρης με την Αντελίνα Βαρθακούρη.

Δες παρακάτω ολόκληρο το απόσπασμα με τον Θανάση Μπέλλο να μιλά για τα 30 χρόνια γάμου αλλά και την καθημερινότητα με τη σύζυγό του:

Θανάσης Μπέλλος – Βιογραφικό 

Μάθε περισσότερα για τον παίκτη του Survivor

Είναι ο πατέρας της παρέας! Γεννημένος στην Αθήνα το 1967, η ηλικία του δεν αντικατοπτρίζει καθόλου τη φυσική του κατάσταση. Τα πολλά χρόνια εμπειρίας του ως προπονητής ποδοσφαίρου και η αγάπη του για τον αθλητισμό τον έχουν ανταμείψει με το σώμα και την αντοχή ενός εικοσάρη.

Εργάζεται 33 χρόνια ως ηλεκτρολόγος οπότε στην καλύβα των Μαχητών δεν πρέπει να φοβάται κανείς. Με τα χέρια του μπορεί να κάνει «θαύματα»!

Έχει γίνει πατέρας τέσσερις φορές καθώς και παππούς και για αυτό ξέρει πώς να διαχειρίζεται τους νεότερους. Η χειρότερη στιγμή της ζωής του ήταν όταν η γυναίκα του έχασε το πρώτο τους παιδί κατά τον 7Ο μήνα της κύησης. Σε περίπτωση που κερδίσει το έπαθλο θα ενισχύσει οικονομικά τα παιδιά του.

Read More

And More