Θανάσης Πάτρας για Σοφία Αλιμπέρτη: «Συγκινηθήκαμε – Υπήρχε τρακ και αμηχανία»

Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Θανάσης Πάτρας συναντήθηκαν τηλεοπτικά 17 χρόνια μετά το τέλος της συνεργασίας τους.

Ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» όπου και δεν έκρυψε τη χαρά και τη συγκίνησή του για τη συνάντηση με τη Σοφία Αλιμπέρτη.

Μιλώντας στην κάμερα του Alpha και στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Θανάσης Πάτρας μίλησε για τις σχέσεις του με την παρουσιάστρια η οποία φέτος επέστρεψε, μέσα από τη συχνότητα του ANT1.

«Ήταν πολύ ωραία στιγμή και χαίρομαι ιδιαιτέρως. Δεν είχαμε μαλώσει ποτέ, είχε πάει στην Πάρο και είχαμε χαθεί. Υπήρχε πάντα αγάπη και μια καλή σχέση. Έχουμε περάσει αξέχαστες στιγμές, έχουμε κάνει μεγάλες αποστολές. Έχουμε πάει πάρα πολλές φορές στην επαρχία, έχουμε γελάσει πολύ», ανέφερε ο Θανάσης Πάτρας.

Και ξεκαθάρισε για τις σχέσεις τους: «Δεν υπήρξε ποτέ ανταγωνισμός. Η Σοφία είναι πολύ δοτικός άνθρωπος και όπως είπε η ίδια μπήκαμε σε μια διαδικασία να της δείξω κάποια πράγματα στη δουλειά εγώ, ήταν ένας άνθρωπος που σου έδινε πολύ χώρο», είπε ο Θανάσης Πάτρας.

«Την είδα πολύ ορεξάτη και χαρούμενη. Συγκινήθηκα και ήταν εμφανές ότι συγκινηθήκαμε, υπήρχε τρακ και αμηχανία, δεν είναι ότι συναντιέσαι επί προσωπικού, αλλά ήταν μια τηλεοπτική συνάντηση που ήρθε μετά από τόσα χρόνια», πρόσθεσε ο Θανάσης Πάτρας μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Read More

And More