Θανάσης Πάτρας: «Όταν βλέπεις τι δυστυχία υπάρχει στον κόσμο, λες “δουλειά είναι, πάμε παρακάτω”»

Ο Θανάσης Πάτρας το μεσημέρι της Παρασκευής 10/5 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη»

Σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με την Κατερίνα Ζαρίφη, ο δημοσιογράφος μίλησε για τη συμμετοχή του στο J2US, για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα, αλλά και για

«Έχω πάθει πλάκα με το J2US. Ήμουν στη αρχή διστακτικός. Η γυναίκα μου μου λέει “είσαι τρελός” όταν τη ρώτησα να το κάνω. Δεν περίμενα ότι θα μείνω τόσο καιρό αλλά το “πάω” κιόλας, βελτιώνομαι συνεχώς», είπε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας.

Αναφορικά με το τέλος του Μega Καλημέρα ο δημοσιογράφος δήλωσε: «Πάντα υπάρχουν χρονιές που είναι ομαλές και χρονιές που κάτι συμβαίνει και δεν το περίμενες. Αυτά συμβαίνουν, γίνονται. Κι επειδή μετά από χρόνια στη δουλειά πρέπει να κρατάμε τα καλά και πάμε παραπέρα γιατί αυτό είμαστε, η δουλειά μας. Υπάρχουν ανθρώπινες σχέσεις, μιλάμε για μία εκπομπή που κράτησε 3 χρόνια. Όταν ζεις με ανθρώπους με τα καλά μας και τα κακά μας, αυτό κρατάς στο τέλος. Η δουλειά συνεχίζεται. Όταν βλέπεις τι δυστυχία υπάρχει στον κόσμο, λες δουλειά είναι πάμε παρακάτω».

«Είμαι συνεργάτης του Mega μέχρι τέλος Ιουλίου, είναι προτεραιότητά μου. Ωραίο ήταν το πρωινό ξύπνημα, μια ώρα παραπάνω δεν λέει τίποτα» είπε με νόημα», συμπλήρωσε ο Θανάσης Πάτρας.

Μιλώντας για την κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα καθώς ήταν παρών όταν έπαθε το έμφραγμα, ο Θανάσης Πάτρας ανέφερε: «Είναι καλύτερη η κατάσταση την περασμένη βδομάδα που μίλησα. Μακάρι του χρόνου να είναι με την Τραϊάνα και να δώσουν τα ρέστα τους. Είμαι πολύ αισιόδοξος, πιστεύω ότι μπορεί να περάσει καιρός αλλά θα είναι καλύτερα τα πράγματα».

Read More

And More