Θανάσης Βισκαδουράκης για Απόστολο Τότσικα: «Παρακαλούσε γονυπετής για να πάει να δει την Ρούλα με τα δίδυμα»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ανοιχτά με την Αννίτα Πάνια.

Μιλώντας για τους συναδέλφους και τους φίλους του από τον χώρο της υποκριτικής, ο Θανάσης Βισκαδουράκης δεν έκρυψε την συγκίνησή του για τον Απόστολο Τότσικα με τον οποίο γνωρίστηκαν καλύτερα στα γυρίσματα της ταινίας The Bachelor.

«Τον αγάπησα πολύ τον Απόστολο γιατί αγαπάει πολύ την Ρούλα. Σε μια εποχή που συνέχεια διαλύονται οικογένειες, η Ρούλα περνούσε δύσκολα στην εγκυμοσύνη. Ο Απόστολος Τότσικας παρακαλούσε γονυπετής την παραγωγή για να πάει να δει την Ρούλα Ρέβη με τα δίδυμα, από τότε λοιπόν, εμένα όλο αυτό με έκανε καλύτερο πατέρα.

Αυτό μου δίδαξε ο Απόστολος, ότι η οικογένεια είναι το σημαντικότερο πράγμα. Ένα νέο παιδί, νέος άντρας και οικογενειάρχης, που εγώ έκανα οικογένεια σε μεγαλύτερη ηλικία», ανέφερε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Όσο για τη συμμετοχή του στο Survivor ο ηθοποιός ξεκαθάρισε: «Για να μιλάμε ειλικρινά ο κύριος λόγος που δέχθηκα την πρόταση ήταν τα οικονομικά. Το όφελος το οικονομικό ήταν τεράστιο. Δουλειά δεν είχα, πρόταση δεν είχα ούτε τηλεοπτική ούτε και θεατρική, δεν περπατούσε τίποτα και ήμουν οικονομικά σε αναμονή από κάποιες δουλειές.

Όταν η παραγωγή με κάλεσε και μου πρότεινε ευγενέστατα να συμμετέχω, είπα πως δεν έχω δει ποτέ το Survivor αλλά με ήθελε ο Ατζούν. Λέω το ναι και κατέβηκα χαλαρά. Δεν είχα δει ότι υπάρχουν τα συμβούλια, οι τσακωμοί, οι ίντριγκες, οι έριδες. Δεν είχα δει ποτέ και ήταν δύσκολα», είπε ο Θανάσης Βισκαδουράκης στην Αννίτα Πάνια.

Read More

And More