Ο Θανάσης Βισκαδουράκης βρέθηκε καλεσμένος στη «Super Κατερίνα», το πρωί της Δευτέρας 20 Οκτωβρίου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για τη σχέση ζωής που έχει με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο οποίος έχει βαφτίσει τον γιο του.
«Ζήσαμε πρώτα το μυστήριο του γάμου. Είμαι δίπλα του από το 1975. Τώρα είμαστε στο 2025. Έχω μια φωτογραφία που μου έδωσε ο ίδιος που είμαι δίπλα του σε ηλικία 5-6 ετών και τώρα είναι ο γιος μου δίπλα του. Εγώ να δεις πόσο λιώνω για εκείνον» εξομολογήθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.
Σχετικά με την υγεία του Αρχιεπίσκοπου, ο ηθοποιός ανέφερε: «Είναι λεπτές οι ισορροπίες, ξέρω ότι είναι 100% υγιής. Τον παρακαλάμε να μην εργάζεται τόσο πολύ, κοιμάται ελάχιστα και δουλεύει πάρα πολύ. Του έχουμε μεγάλη αδυναμία, θα θέλαμε να μην εργάζεται τόσο πολύ. Κουράζεται, οι ευθύνες του είναι τεράστιες, να διοικείς το σώμα της εκκλησίας. Η πιο σημαντική συμβουλή που μου έχει δώσει είναι να είμαι ο εαυτός μου».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ