Θανάσης Βισκαδουράκης: «Το πρώτο μας παιδί το χάσαμε – Μου λέγανε “να σας ζήσει” και απαντούσα με παραμύθια»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 κάνοντας αναδρομή στα νεανικά του χρόνια, μέχρι σήμερα και τη ζωή του δίπλα στην οικογένειά του.

Ο γνωστός ηθοποιός πέρασε σε μια προσωπική εξομολόγηση για την πρώτη εγκυμοσύνη της συζύγου του και το παιδί το οποίο «χάθηκε» πριν ολοκληρωθεί η κύηση. 

«Θα σας πω κάτι που δεν το έχω πει ποτέ στην τηλεόραση. Το πρώτο παιδί το χάσαμε με την Κατερίνα. Εγώ και η γυναίκα μου ζήσαμε πρωτόγνωρα συναισθήματα με εκείνη να κλαίει. Ήμασταν σε ένα μαιευτήριο και κατεβαίνει ο γιατρός και ανοίγοντας την εφημερίδα βλέπει το θέμα ότι “ο Θανάσης Βισκαδουράκης περιμένει το πρώτο του παιδί”», είπε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Και πρόσθεσε: «Εμείς χάνουμε το παιδί. Με κοίταξε και το μόνο που του ζήτησα ήταν να φυγαδέψουν τη γυναίκα μου με ένα αυτοκίνητο για να φύγει για το σπίτι και εγώ θα βγω από την άλλη πόρτα. Βγήκα έξω και μου λέγανε “Να σας ζήσει” απαντούσα με παραμύθια», είπε ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος κλήθηκε τότε να αντιμετωπίσει τους δημοσιογράφους. 

Read More

And More