Θάνος Δημητρίου – GNTM για τον πυροβολισμό του 16χρονου Ρομά: «Αν δεν ήταν τσιγγάνος, μπορεί να μην πυροβολούσε»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Γειά σου» και στον δημοσιογράφο, Ισίδωρο Φίκαρη παραχώρησε ο Θάνος Δημητρίου.

Ο Θάνος Δημητρίου που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο GNTM, μεταξύ άλλων μίλησε για την τσιγγάνικη καταγωγή του, για το μπούλινγκ που έχει βιώσει

«Θα ξυπνήσω το πρωί και θα πάρω μηνύματα του τύπου ¨γύφτος, τσιγγάνε, βρωμάς, κάνε μπάνιο. Η πρώτη κοπέλα που είχα στο γυμνάσιο έλεγε ότι είμαι Ισπανός στην οικογένειά της για να μην έχει πρόβλημα. Δεν μας νοίκιαζαν σπίτι επειδή είμαστε τσιγγάνοι. Είχαμε λεφτά να αγοράσουμε σπίτι και δεν μας το πουλούσαν επειδή θα είχαμε θέμα με την πολυκατοικία. Υπάρχει όλο αυτό το χάος μέσα στην κοινωνία των τσιγγάνων. Είναι πραγματικά άνθρωποι που καπηλεύονται τις τσιγγάνικες ρίζες τους και παίρνουν στον λαιμό τους και εμάς που είμαστε Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες και μετά γινόμαστε όλοι γύφτοι μια φουρνιά», είπε αρχικά ο Θάνος Δημητρίου.

Όσον αφορά το περιστατικό με τον 16χρονο Ρομά που δέχτηκε σφαίρα από αστυνομικό, ο Θάνος Δημητρίου σχολίασε: «Το νόμισμα έχει πάντα δύο πλευρές. Δεν ξέρω αν είμαι προκατειλημμένος αλλά μπορεί αν δεν ήταν τσιγγάνος να μην πυροβολούσε ή να πυροβολούσε στα λάστιχα. Από την άλλη το να σπας αμάξια, το να καις δρόμους και να χτυπάς ανθρώπους στο δρόμο αλλά τι δίκιο θα βρεις σε αυτό; Δεν πρέπει να φερόμαστε σαν ζώα».

Read More

And More