Θάνος Καληώρας: Η συγκινητική αναφορά στην Τζέσυ Παπουτσή – «Δεν ήταν σε θέση πια να καταλάβει τίποτα»

Ο Θάνος Καληώρας κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» και μίλησε για όλα στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.  Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για την μακρόχρονη του σχέση με την αείμνηστη ηθοποιό, Τζέσυ Παπουτσή καθώς και την απρόσμενη απώλειά της.

«Όλος ο κόσμος την λάτρεψε την Τζέσυ. Όταν εγώ ήμουν στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου σαν μαθητής, η Τζέσυ ήρθε σαν επαγγελματίας ηθοποιός και δούλευε στον χορό του αρχαίου δράματος και γνωριστήκαμε γιατί συνυπήρχαμε ο ανδρικός και ο γυναικείος χορός στη Λυσιστράτη του Μάνου Χατζιδάκη. Μια τυπική γνωριμία όπως γνωρίζεσαι με όλα τα νέα παιδιά που έρχονται στον χώρο. Εκεί γνωριστήκαμε, πορευτήκαμε μαζί γύρω στα 7 – 8 χρόνια και κάποια στιγμή σε μια παράσταση αγαπηθήκαμε και εκεί πια συνυπήρχαμε μαζί» ανέφερε αρχικά ο Θάνος Καληώρας.

«Για τα 7 – 8 χρόνια που πορευτήκαμε μαζί ήταν η κολλητή μου φίλη. Ήξερε τα πάντα για μένα, τα λέγαμε όλα και ήταν η πιο αγαπημένη μου φίλη. Από την πρώτη ημέρα δεν μπήκα στο τρυπάκι να δω κάτι διαφορετικό και εκείνη με έβλεπε σαν φίλο γιατί ήμασταν σε άλλους δρόμους. Μετά το Εθνικό εγώ πήγα στον στρατό, η Τζέσυ ήταν στο Εθνικό, ξαναγύρισα μετά και ξαναμπήκα στο Εθνικό και μετά από δυο, τρία χρόνια έγινε όλο αυτό. Δεν ξέρω πως έγινε για να πω την αλήθεια.

Είχαμε πάει εκδρομές, όπως κάναμε με όλα τα παιδιά, ήρθαμε ίσως πιο κοντά και κάπως έτσι ξεκίνησε γιατί τώρα είναι και… προ Χριστού αυτό όπως καταλαβαίνετε! Δεν μπορώ να θυμάμαι, τώρα. Δεν ήταν όμως καθόλου αμήχανο γιατί γνωριζόμασταν τόσα χρόνια. Ήταν ένας τόσο αγαπημένος μου άνθρωπος, οτιδήποτε σχεδίαζα να κάνω ή να κάνει πάντα ήταν σε συνδυασμό να το κάνουμε μαζί.

Η κοινή μας ζωή ήταν καλή στην αρχή, στο τέλος δεν ήταν καλή αλλά οι σχέσεις μας παρέμειναν πάρα πολύ καλές γιατί είχαμε το παιδί και ουσιαστικά όλο το βάρος και όλη η αγάπη μας ήταν στο παιδί».

 

«Για την ασθένεια ήταν πάντοτε αισιόδοξη και πίστευε ότι θα τα καταφέρει. Όταν έκανε την πρώτη επέμβαση, το έχει πει κιαι η ίδια, πίστευε πάντα ότι θα το ξεπεράσει αυτό το πράγμα. Για έξι χρόνια πήγαιναν πολύ καλά τα πράγματα αλλά από το 2017 άρχισαν να στραβώνουν. Εκεί πια έβλεπες ότι κάποια πράγματα δεν γύριζαν πίσω. Οπότε τον τελευταίο καιρό ήρθε τελείως ξαφνικό αυτό. Ήμουν μάλιστα στο σπίτι την ημέρα που έπαθε αυτό το πράγμα και αναγκαστήκαμε να πάει στο νοσοκομείο. Πήγαμε στο νοσοκομείο, έκανε τις επεμβάσεις αλλά από εκείνη την ημέρα και μετά δεν καταλάβαινε τίποτα. Δεν ήταν σε θέση πια να καταλάβει τίποτα. Για δυόμιση μήνες ήταν σε αυτήν την κατάσταση» πρόσθεσε ο Θάνος Καληώρας.

Read More

And More