Θάνος Πετρέλης: «Δούλευα στην οικοδομή και ονειρευόμουν το τραγούδι»

Ο Θάνος Πετρέλης κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, μίλησε στην εκπομπή Ελένη για την πορεία του στο τραγούδι αλλά και την μακροχρόνια σχέση με την γυναίκα της ζωής του, με την οποία δημιούργησαν τη δική τους οικογένεια.

 «Βρίσκομαι 25 χρονιά στον χώρο του τραγουδιού. Ο χαρακτήρας μου δεν έχει αλλάξει και αυτό το επιβεβαιώνουν φίλοι ετών. Δεν έχω πολλές φίλιες από τον χώρο», ανέφερε αρχικά ο Θάνος Πετρέλης.

Για την επαγγελματική του πορεία και την συνεργασία του με τον Φοίβο, ο Θάνος Πετρέλης ανέφερε: «Όλα αυτά τα χρόνια έκανα πολλές επιτυχίες και είχα 10 χρόνια αποκλειστική συνεργασία με τον Φοίβο. Δεν είχα ποτέ την αγωνία του ”τι θα γίνει αύριο”. Ήμουν 10 χρόνια στην πρώτη γραμμή και τώρα προσπαθώ να κρατηθώ σε ένα επίπεδο», δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής

Για τη σύζυγό του, Σοφία Μοσχοπούλου: «Η γυναικά μου δεν με ζηλεύει. Έζησε την επιτυχία μου από το ξεκίνημα της γιατί όταν με γνώρισε δούλευα στην οικοδομή».

«Όταν δούλευα στην οικοδομή ονειρευόμουν το τραγούδι αλλά μου φαινόταν τόσο δύσκολο όσο το να πάω στο φεγγάρι (…) Με τις κόρες μου έχω την καλύτερη σχέση που θα μπορούσα να έχω», εξομολογήθηκε ο Θάνος Πετρέλης στην κάμερα του Mega και τη δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά.

Read More

And More