Θάνος Τζάνης για Ναταλία Γερμανού: «Χαιρετισμούς και αγάπη, δεν περιμένω όλοι να συμφωνήσουν μαζί μου»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Θάνος Τζάνης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο, Δημήτρη Σιδηρόπουλο.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Ναταλία Γερμανού, οι οποίες είχαν σχολιάσει αρνητικά τις δηλώσεις τους για το ομοφυλόφιλους, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή.

«Αν ο γιος μου, μου έλεγε ότι είναι είναι ομοφυλόφιλος, θα του έλεγα ότι κατά τη δική μου άποψη κάνει λάθος, από εκεί και πέρα όμως θα ήμουν δίπλα στο παιδί μου», είπε αρχικά ο Θάνος Τζάνης. 

Σχετικά με τη Ναταλία Γερμανού, η οποία είχε ενοχληθεί με τις δηλώσεις του τραγουδιστή για τους ομοφυλόφιλους, ο ίδιος απάντησε: «Απαντάω χαιρετισμούς και αγάπη. Εγώ δεν περιμένω όλοι οι άνθρωποι αν συμφωνήσουν μαζί μου. Εγώ έχω τις δικές μου απόψεις, τις δικές μου πεποιθήσεις, τώρα αν ένας άνθρωπος έχει διαφορετική άποψη από εμένα, εγώ το σέβομαι. Εγώ έχω αυτές τις απόψεις και δεν πρόκειται να αλλάξω. Ότι είπα, το είπα καλοπροαίρετα». 

Και η Κατερίνα Καινούργιου είχε τοποθετηθεί κατά του Θάνου Τζάνη ενώ είχε σχολιάσει πως δεν θα τον γνώριζε κανείς αν δεν ήταν πρώην σύντροφος της Ναταλίας Γερμανού.

«Τι γίνεται ρε παιδιά; Τα έχουν βάλει όλοι μαζί μου; Στέλνω και στην Κατερίνα την αγάπη μου και σε όλες τις εκπομπές. Εγώ θεωρώ ότι το παιδί για να μεγαλώσει θέλει και τον πατέρα του και την μητέρα του. Αν ένα παιδί το έχεις κοντά σου από μικρή ηλικία και τους δώσεις αυτά που πρέπει να τους δώσεις, θα έχει την κατεύθυνση που θες. Είμαι ένας άνθρωπος συντηρητικός, μεγάλωσα με αρχές της θρησκείας, της πατρίδας και της οικογένειας.  Θα ήθελα να δω τον γιο μου γαμπρό στην εκκλησία», συμπλήρωσε ο Θάνος Τζάνης. 

Read More

And More