«The Bachelor»: Αυτό είναι το «πιπεράτο» ριάλιτι που έρχεται στον ALPHA!

Το “The Bachelor” είναι ένα reality που έχει προβληθεί με μεγάλη επιτυχία στην Αμερική και επεξεργαζόταν να βγάλει ο ΑΝΤ1 την Άνοιξη του 2018 επί εποχής Γιάννη Λάτσιου.

Το concept θέλει έναν άνδρα να διαλέγει τη γυναίκα των ονείρων του ανάμεσα σε αρκετές γυναίκες-υποψήφιες, έπειτα από διαδοχικά ραντεβού και δοκιμασίες. Μάλιστα, είχε γίνει πρόταση στον Γιώργο Αγγελόπουλο να γίνει ο πολυπόθητος εργένης που θα τον διεκδικήσουν οι διαγωνιζόμενες κοπέλες.

Δύο χρόνια μετά, το “The Bachelor” έρχεται τελικά στην ελληνική τηλεόραση, αλλά μέσα από τον Alpha. Το κανάλι της Κάντζας εξασφάλισε τα δικαιώματα για την προβολή του και αναμένεται να βγει στον αέρα τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Διάβασε αναλυτικά την επίσημη ανακοίνωση:

Πιστεύεις στην αληθινή αγάπη; Νιώθεις έτοιμη να ερωτευτείς;

Το show φαινόμενο που κατέκτησε 31 χώρες, έρχεται στην Ελλάδα. Ένας τυχερός άντρας περιμένει όσες τολμήσουν να τον διεκδικήσουν και να ζήσουν μαζί του την απόλυτη ρομαντική εμπειρία!

Μέσα από μια σειρά συναντήσεων και δοκιμασιών θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την προσοχή του, να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά τους και να τον γοητεύσουν με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους. Στο τέλος, μόνο μία θα καταφέρει να κατακτήσει την καρδιά του, να δεχτεί πρόταση γάμου και να γίνει η μελλοντική σύντροφος της ζωής του!

Ζήσε την πιο ρομαντική… περιπέτεια!

Γνώρισε τον σύντροφο της ζωής σου!

Δήλωσε συμμετοχή στο www.thebachelor.gr

Read More

And More