The Final Four: Μεγάλος νικητής ο Σάκης Καραθανάσης – Οι πρώτες δηλώσεις του [video]

Αυλαία έριξε, το βράδυ της Κυριακής, το The Final Four στον ΑΝΤ1, με τον Σάκη Καραθανάση να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής του μουσικού show, κερδίζοντας στο νήμα την Εμμανουέλα Ζαμπετάκη, τη Βαρβάρα Αργυρού, αλλά και τον Μάνο Κολοκάκη, που έδωσαν επί σκηνής τον καλύτερό τους εαυτό.

Οι τέσσερις φιναλίστ ερμήνευσαν από ένα τραγούδι και το κοινό αποφάσισε σε ποιον από θα δώσει το πλεονέκτημα να διαλέξει τον αντίπαλό του στην πρώτη μονομαχία, ενώ οι εναπομείναντες αποτέλεσαν το ζευγάρι της δεύτερης μονομαχίας.

Η κριτική επιτροπή επέλεξε τους νικητές των δύο μονομαχιών, οι οποίοι στη συνέχεια αναμετρήθηκαν στην τελευταία μονομαχία και η κριτική επιτροπή αποφάσισε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του The Final Four.

Στην τελική αναμέτρηση αντιμέτωποι ήρθαν η Εμμανουέλα Ζαμπετάκη και ο Σάκης Καραθανάσης, με τον λαϊκό τραγουδιστή να αναδεικνύεται η μεγάλος νικητής, κερδίζοντας 50.000 ευρώ και αλλά και ένα συμβόλαιο με την MINOS EMI UNIVERSAL.

Οι πρώτες δηλώσεις του νικητή μετά το αποτέλεσμα:

The Final Four GR

Ο Sakis Karathanasis ευχαριστεί τον κόσμο για τη στήριξη του, τους κριτές και όλους όσους τον πίστεψαν! #TheFinal4GR #ant1tv #winner

Gepostet von The Final Four GR am Sonntag, 8. Dezember 2019

Read More

And More