Ο Γιώργος Λιανός καλησπέρισε τους τηλεθεατές του The Voice σε ένα διαφορετικό επεισόδιο αφιερωμένο στη μνήμη του Γιώργου Μαζωνάκη.
Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ βρέθηκε δίπλα στους τρεις coaches, Έλενα Παπαρίζου, Χρήστο Μάστορα και Πάνο Μουζουράκη, ενώ δίπλα του βρέθηκε και ο Γιώργος Καπουτζίδης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Απόψε το Voice θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Να σταματήσουμε λίγο τον χρόνο, να αφήσουμε στην άκρη τον διαγωνισμό, τις φωνές, τις αναμετρήσεις και να θυμηθούμε έναν καλλιτέχνη μέσα από αυτό που τον έκανε να αγαπηθεί περισσότερο, τα τραγούδια του.
Το αποψινό επεισόδιο δεν αποτελεί μέρος της αγωνιστικής διαδικασίας. Σήμερα κοντά μας βρίσκονται άνθρωποι οι οποίοι έχουν τη δική τους σχέση με τα τραγούδια του Γιώργου Μαζωνάκη», είπε στην έναρξη της Βραδιάς ο Γιώργος Λιανός.
«Θα ερχόμουν να σας δω έτσι κι αλλιώς στο πρώτο επεισόδιο, δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν αυτό το πρώτο επεισόδιο. Τον ζήσαμε, τον αγαπήσαμε και αυτή η βραδιά είναι η υπόσχεση ότι δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ