Site icon TLIFE

The Voice – Χρήστος Μάστορας: «Βλέπω και τα δικά μου λάθη στην πορεία μου – Τότε δεν καταλάβαινα καν τι έλεγα»

Το The Voice επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής 28 Νοεμβρίου με ακόμη ένα επεισόδιο της φάσης των knockouts μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Στη σκηνή ανέβηκαν τρεις διαγωνιζόμενοι από την ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη, οι οποίοι κλήθηκαν να αναμετρηθούν σε καθαρά λαϊκό ρεπερτόριο. Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης, ο Χρήστος Μάστορας θέλησε να κάνει μια διακριτική αναφορά σε δικά του λάθη του παρελθόντος, ασκώντας παράλληλα μια πιο αυστηρή κριτική προς έναν από τους παίκτες του μουσικού διαγωνισμού.

«Θεωρώ ότι έκανε μια ερμηνεία που θα την κατέτασσα ως ερμηνεία πίστας. Η ερμηνεία πίστας είναι λίγο διεκπεραιωτική, αυτό θέλω να πω. Ότι δηλαδή περίμενε το ρεφρέν για να δείξει πόσο δυνατή φωνή, ας πούμε, έχει γιατί έχει δυνατότητες αλλά δεν ήταν μια ερμηνεία που ανέλυε το τραγούδι και το κλιμάκωνε», είπε αρχικά ο Χρήστος Μάστορας.

Και συνέχισε: «Ήταν σαν να ήθελες να περάσει το κουπλέ και να ‘ρθει το ρεφρέν για να δείξεις πόσο δυνατή φωνή έχεις και να κάνεις τις στάνταρ κινήσεις που κάνουμε, κάποιες φορές, κάποιοι στην πίστα. Ήταν μαγαζίστικη ερμηνεία και αυτό το πράγμα είναι παγίδα. Είναι μια επίπλαστη αυτοπεποίθηση, που σου δίνει αυτή η στάνταρ κίνηση και αυτό το στάνταρ φώναγμα στο ρεφρέν».

«Κάθε τραγούδι έχει τα λόγια του, το νόημα του, την κλιμάκωση που πρέπει να σεβαστείς. Στα λέω με μεγάλη αγάπη γιατί αγαπώ τους ανθρώπους που επιλέγουν να υπηρετήσουν το τραγούδι και βλέπω και τα δικά μου τα λάθη στην πορεία μου. “Πω πω, δεν καταλάβαινες καν τι έλεγες τότε” λέω. Είσαι λίγο σε εκείνη τη φάση», κατέληξε ο Χρήστος Μάστορας.

© 2025 tlife.gr