Θέμης Αδαμαντίδης: Ανατριχιάζει η πρώην σύντροφός του Βαρβάρα – «Τον αγάπησα, καταδικάστε με – Ζήλευε παθολογικά»

Ο Θέμης Αδαμαντίδης κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της συντρόφου του. Ο γνωστός τραγουδιστής θα οδηγηθεί σήμερα στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του. 

Η Βαρβάρα Κίρκη μίλησε στην Έλενα Πολυκάρπου και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και συγκλόνισε με την εξομολόγησή της για τον Θέμη Αδαμαντίδη. Η πρώην σύντροφός του ξέσπασε για τον τραγουδιστή, τονίζοντας πως συνέχεια την χτυπούσε καθώς τη ζήλευε παθολογικά.

«Συνέχεια με χτυπούσε από ζήλεια. Είναι λογικό, όλος ο κόσμος το ξέρει. Δεν έφυγε γιατί τον αγάπησα και τον αγαπάω. Βοήθεια μου ζητούσε. Ήμουν συνέχεια δίπλα του, αγάπησα αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι κακό! Αλήθεια τον αγάπησα, όλοι το έβλεπαν αυτό! Τον αγαπάω! Αυτό που κάνει είναι λάθος, είμαι πάρα πολύ άσχημα ψυχολογικά. Ζαλίζομαι, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχω κουραστεί, γιατί;

Γιατί είχε παράνοιες με όλον τον κόσμο ότι φλέρταρα. Είναι λάθος που ανεχόμουν όλα αυτά. Όλοι μου έλεγαν να φύγω. Δεν θέλω λεφτά. Στο ορκίζομαι δεν θέλω λεφτά, τον Θέμη… Υπήρχαν μέρες που δεν είχαμε ούτε να φάμε, το ψυγείο ήταν άδειο. Θα πει εμένα κλέφτρα; Τον αγάπησα περισσότερο από ό,τι με αγάπησε αυτός.

Είναι άδικο αυτό για μένα, δεν θέλω ούτε ένα cent. Δεν με απασχολεί τι λέει ο κόσμος, αλήθεια σου λέω. Ζήλευε παθολογικά. Ναι τον αγάπησα, λάθος ή σωστό, καταδικάστε με» δήλωσε η Βαρβάρα Κίρκη.

Read More

And More