Θέμης Αδαμαντίδης για Βαρβάρα Κίρκη: «Έχει κάτι που για πολλούς δεν φαίνεται, δεν μετράει η εμφάνιση»

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε στην Ελένη Τσολάκη και στο Πρωινό Σουσου, περνώντας σε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή και την πορεία του στο τραγούδι.

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν απασχόλησε τα δημοσιεύματα με την σχέση του και τους χωρισμούς από την Βαρβάρα Κίρκη, απάντησε ανοιχτά για την σύντροφό του.

«Η γυναίκα αυτή έχει κάτι που για πολλούς δεν φαίνεται. Δεν μετράει η εμφάνιση, ξέρω πως καταβάθος υπάρχει κάτι το οποίο δεν μπορούν να το δουν εύκολα, αλλά είναι σαν παιδί. Είμαστε καλά, περνάμε καλά και δεν θέλω να αναφέρομαι σε εκείνη», ανέφερε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Όσο για τους τσακωμούς και την καταγγελία που έφτασε τον τραγουδιστή μέχρι τις δικαστικές αίθουσες: «Μετάνιωσα για τη δημοσιότητα που πήρε αυτή η σχέση. Δεν θα έπρεπε να έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο, αλλά ακόμη και αυτό δείχνει τον αυθορμητισμό της αντίδρασης που για μένα είναι λάθος, αλλά έγινε γιατί δεν υπήρχε σοβαρός λόγος να γίνουν όλα αυτά», απάντησε για τις έντονες στιγμές με την Βαρβάρα Κίρκη.

Read More

And More