Θέμης Αδαμαντίδης: Η απάντηση για την εμφάνιση που του “χρέωσαν” σε κατάμεστο μαγαζί εν μέσω lockdown

Ο Θέμης Αδαμαντίδης απάντησε αποκλειστικά στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου για την εμφάνιση που του «χρέωσαν» σε κατάμεστο μαγαζί εν μέσω lockdown. (Δες εδώ την απάντηση της δισκογραφικής εταιρίας του τραγουδιστή)

«Η θέση η δική μου δεν είναι να κάτσω να δικαιολογηθώ για κάτι. Είναι υποχρεωμένοι, αυτοί που έγραψαν τα αναληθή πράγματα να τα διορθώσουν. Δεν είμαι υποχρεωμένος να κάτσω εγώ να εξηγήσω και να δικαιολογηθώ σε κάτι. Ο δικηγόρος μου θα κάνει αυτά που πρέπει να κάνει. Γιατί με έχουν ταλαιπωρήσει πολύ και στο παρελθόν και γενικότερα… Δεν ενοχλώ εγώ κανέναν, ο κόσμος με αγαπάει γι’ αυτό που είμαι.

Στην εμφάνιση του Οκτωβρίου ήταν περιορισμένο το ωράριο. Ήταν ελεύθερα εκείνη την περίοδο που πήγα εγώ. Πήγα κι έκανα ένα πρόγραμμα κι αυτό είναι όλο. Γιατί το γράψανε; Δεν μπορώ να καταλάβω…» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Με τη σειρά της, και η Σάσα Μπάστα, η οποία τραγουδούσε εκείνο το βράδυ του Οκτωβρίου με τον Θέμη Αδαμαντίδη, μιλώντας στο T-Live επεσήμανε: «Επειδή έχω κάνει πολλές εμφανίσεις στο συγκεκριμένο μαγαζί, οι υπεύθυνοι του μαγαζιού έκλειναν τη μουσική στις 23.30 για να μπορέσουμε να φύγουμε. Δεν υφίσταται τίποτα από όλα αυτά. Τα βίντεο είναι παλιά. Αυτό που είπαμε με τον Θέμη Αδαμαντίδη είναι ότι δεν θα ρισκάραμε ποτέ την υγεία των δικών μας για να εμφανιστούμε κάπου. Για κανένα ποσό».

Read More

And More