Θέμης Αδαμαντίδης: «Η στιγμή που με δείχνει να σπρώχνω τη δημοσιογράφο ήταν παρανόηση λόγω μοντάζ»

Συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο, Μένια Κούκου παραχώρησε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μίλησε μεταξύ άλλων, για τη σχέση του με τη Βαρβάρα Κίρκη, για τα παιδιά του, ενώ τοποθετήθηκε και για την άσεμνη κίνησή του προς μια δημοσιογράφο, την οποία έσπρωξε όταν τον πλησίασε για δηλώσεις.

«Εκείνο το πρωινό που πήγαινα σε κάποιο δικαστήριο έτσι όπως περπατούσα φάνηκε ότι πάω να αποφύγω με κάποιον βίαιο τρόπο τη δημοσιογράφο. Ήταν παρανόηση λόγω μοντάζ. Ήταν εμφανέστατο πως δεν ήταν έτσι και δεν θα έπρεπε να με κρίνει με αυτό που είδε, θα έπρεπε να το ψάξει λίγο καλύτερα» είπε αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης. 

Στη συνέχεια, ο Θέμης Αδαμαντίδης αναφέρθηκε και στην πολυτάραχη σχέση του με την Βαρβάρα Κίρκη, λέγοντας: «Το παν είναι να είσαι καλά με τον άνθρωπό σου. Η σχέση μου με τη Βαρβάρα Κίρκη είναι μια χαρά, όλα είναι καλά».

Όσον αφορά στα πέντε παιδιά του, ο Θέμης Αδαμαντίδης σημείωσε: «Είναι πολύ βαρύ αυτό που ακούγεται συνέχεια και αυτά που παίζονται στην τηλεόραση τις τελευταίες ημέρες. Πιστεύω όμως ότι αυτό προκαλεί μεγάλο πόνο και ανασφάλεια στα μικρά παιδιά. Εγώ πολύ σπάνια δίνω συμβουλές στα παιδιά μου, μάλλον δεν χρειάστηκε ποτέ». 

Read More

And More