Θέμης Αδαμαντίδης στην Αννίτα Πάνια: Η στιγμή που του επιτέθηκαν, οι πέντε γιοι και ο τζόγος

Καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, Ανοιχτά βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 2/6 ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική του ζωή, για τους πέντε γιους, τη στιγμή που του επιτέθηκαν αλλά και την απεξάρτηση από τον τζόγο.

«Υπάρχει ο απόλυτος έρωτάς, αλλά κρατάει πολύ δύσκολα για αρκετό καιρό. Θέλει και από τους δύο μεγαλοψυχία, ισορροπία για να υπάρξει η πορεία. Ο μεγάλος έρωτας έρχεται από την καλή σχέση και την συντροφικότητα. Θέλω να υπάρχει πάντα κάποιο άνθρωπος δίπλα μου, δεν μου αρέσει η μοναξιά», είπε αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης. 

Και πρόσθεσε: «Έχω αποκτήσει πέντε αγόρια και πέντε αγόρια ήμασταν και στη δική μου οικογένεια. Δεν ξέρω αν θα έκανε και άλλο παιδί, ποτέ δεν ξέρεις, ότι θέλει ο δημιουργός μας». 

Η σύλληψη σε χαρτοπαικτική λέσχη και ο τζόγος

«Δεν το καυχιέμαι αλλά δεν το κρύβω. Δεν ενοχλώ κάποιον. Απεναντίας με ενοχλεί να σου υποδεικνύουν που να πας. Διαφορετικά δεν κάνεις αυτό που θες αλλά αυτό που σε κατευθύνουν. Έχω κουραστεί με τον τζόγο. Πηγαίνω σε κάποια στη γειτονία και κάποιες φορές πηγαίνω και σε λέσχες. Με βρήκαν σε μία παράνομη λέσχη και ασχολήθηκαν με εμένα αντί να ασχοληθούν με το γεγονός ότι λειτουργεί αυτός ο χώρος. Με ενόχλησε που πήρε διάσταση το θέμα αυτό, γιατί θα μπορούσα να το σκάσω αλλά έμεινα για να πληρώσω το τίμημα. 

«Δεν με ενδιαφέρει αν οι πράξεις μου έχουν κόστος για την εικόνα μου, γιατί πάνω από όλα, ακόμα και από τη δουλειά μου, βάζω το πως αισθάνομαι εγώ και πως δεν πιέζομαι αυτό που θέλουν οι άλλοι. Για τζόγο δεν πηγαίνω για να κερδίσω, πηγαίνω για απομόνωση, δεν νικιέται αλλά σου δίνει αυτή την ψευδαίσθηση για μετά αποχωρείς. Δεν το έχω ανάγκα και 1,5 χρόνο το είχα κόψει μαχαίρι, μετά από ένα συμβάν άνοιξα ξανά την πόρτα», εξήγησε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Η επίθεση που δέχτηκε στο δρόμο

«Εγώ είδα δύο νεαρούς να έρχονται και νόμιζα θα μου πούνε έλα ρε Θεμάρα ή οτιδήποτε. Διαχωρίζονται, ο ένας δεν βγάζει το κράνος και κάτι κατάλαβα. Έγινε αφοπλιστικά. Ήταν μια ενέργεια που δεν υπήρχε καμία ένδειξη ή προειδοποίηση» ανέφερε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

«Με την ίδια ταχύτητα που έπεσα, με την ίδια σηκώθηκα. Μόλις σηκώθηκα κι οι δύο ξεκίνησαν να τρέχουν. Σου λένε δεν ξέρουμε πως μπορεί να εξελιχθεί. Ξέρω το λόγο αλλά τι να κάτσω να εξηγώ τώρα. Ο καθένας πιστεύει ότι έχει δίκιο» κατέληξε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Read More

And More