Θέμης Αδαμαντίδης: Το «καθαρό» βίντεο και τι υποστηρίζει ο Αλέξης Κούγιας

Αναβολή για τις 14 Ιουλίου πήρε η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος κατηγορείται από την πρώην σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη για ξυλοδαρμό. Ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε το παρών στο δικαστήριο, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Ιουλίου και έκαναν δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία.

Ο Αλέξης Κούγιας αμφισβήτησε το βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως το newsit.gr και δείχνει τη στιγμή της βιαιοπραγίας, κάνοντας λόγο για σκιές. (δες εδώ τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια)

Στο ντοκουμέντο που προβλήθηκε από το T-live στον Alpha χωρίς πίξελ, εμφανίζεται ένας άνδρας και μία γυναίκα να προχωρούν, όταν ξαφνικά, η γυναίκα δέχεται μία κλωτσιά, την ώρα μάλιστα που έχει γυρισμένη την πλάτη της. Στη συνέχεια, την σπρώχνει προς το αυτοκίνητο…

Ο κ. Απόστολος Λύτρας μίλησε σε ζωντανή σύνδεση με την Τατιάνα Στεφανίδου, εκφράζοντας τη θέση της Βαρβάρας Κίρκη.

«Υπάρχει κι άλλο υλικό που φαίνεται καθαρά πως πρόκειται για τον Θέμη Αδαμαντίδη. Εκτός από αυτό, το βίντεο το έχει η Αστυνομία, η οποία το έστειλε στην Εισαγγελία. Νομίζω ότι υποτιμούμε τη νοημοσύνη του κόσμου. Αποτελεί μέρος της δικογραφίας» σημείωσε ο κ. Λύτρας.

Η τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο

Λίγη ώρα αργότερα, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο Mega, επισημαίνοντας: «Είναι πρωτοφανές, μία κυρία που δεν έχει αφήσει κανάλι για κανάλι και που συνεχώς δημοσιοποιεί δήθεν στοιχεία που αποδεικνύουν την ενοχή του Θέμη Αδαμαντίδη, να έχει εξαφανιστεί σήμερα. Είναι μία κωμική δικαιολογία, ότι δεν πρόλαβε να πάει στον ιατροδικαστή».

Σχετικά με το βίντεο που απεικονίζει την κλωτσιά, ο κ. Κούγιας δήλωσε πως είναι παντελώς άσχετο με την υπόθεση, ενώ για τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει και δείχνουν τραυματισμό στο μάτι δήλωσε: «Μετά από έρευνα που κάναμε, προέρχεται από ξυλοδαρμό που έχει υποστεί από γόνο πολύ γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, ίσως της γνωστότερης. Αυτή η ιστορία θα ξεκαθαριστεί εντελώς στο δικαστήριο».

Read More

And More