Θέμης Γεωργαντάς: Ο λόγος που αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ – «Καμιά συνεργασία δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα»

Πρεμιέρα κάνει απόψε το βράδυ το After Dark, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Open Tv. Ο Θέμης Γεωργαντάς παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Happy Day και στην Τίνα Μεσσαροπούλου, όπου μίλησε για την αποχώρηση του από τον ΣΚΑΪ και το νέο του τηλεοπτικό σπίτι.

«Έφυγα από τον ΣΚΑΪ γιατί οι συνεργασίες κάνουν τον κύκλο τους και πάμε σε κάτι άλλο. Μόλις τέλειωσε η εκπομπή έκανα συζητήσεις και υπήρχε ενδιαφέρον για την εκπομπή σχεδόν απ’ όλα τα κανάλια. Κούμπωσε με το Open, ένιωσα και εγώ ωραία. Το After Dark είναι μια εξωτερική παραγωγή, το κάνει το MAD. Οπότε μαζί επιλέξαμε το Open γιατί ήταν μια πολύ καλή πρόταση και εναλλακτική.

Καμιά συνεργασία δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Επειδή γράφτηκε και ακούστηκε πολύ έντονα ότι εγώ δυσαρεστήθηκα από την ώρα προβολής της εκπομπής, την τρίτη σεζόν και για αυτό έφυγα από τον ΣΚΑΪ, δεν είναι αυτός ο λόγος. Απλά έκανε τον κύκλο της και τρία χρόνια ήταν μια χαρά να έχεις μια συνεργασία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ήταν το πρώτο κανάλι που με εμπιστεύτηκε να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Κάναμε κουβέντες για να συνεχίσουμε… Η πρόθεση του σταθμού ήταν να παραμείνω.

 

Είχα πρώτο καλεσμένο πέρσι τον Ανδρέα Γεωργίου, όταν το MEGA έβγαλε ανακοίνωση ότι πάει εκεί και τον περιμέναμε να έρθει στο γύρισμα. Δεν είναι καθόλου υποτιμητικό να είσαι σε πάνελ. Ο καθένας είναι αυτό που είναι. Φυσικά και θα επέστρεφα στην Ναταλία Γερμανού. Το έχουμε συζητήσει… Με αιφνιδίασε που ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στο Πρωινό. Δεν ήξερα για το διαζύγιο Βανδή – Νικολαΐδη, με εξέπληξε» τόνισε ο Θέμης Γεωργαντάς.

Read More

And More