Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Είμαι ένα ψέμα, δεν θέλω να ξέρουν οι υπόλοιποι τι είμαι»

Καλεσμένος στο Πάμε Δανάη βρέθηκε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης με αφορμή την εκπομπή του, Night Out και όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο για το 2023 με καλεσμένη την τραγουδίστρια, Αναστασία. 

Ο παρουσιαστής του Mega μίλησε για τη στενή φιλία που τον συνδέει με τη Δανάη Μπάρκα, με την οποία γνωρίστηκαν όταν εκείνος πρωταγωνιστούσε στη θεατρική παράσταση “Σεσουάρ για δολοφόνους”.

«Νιώθω ευλογημένος γιατί είναι μια εκπομπή που ξεκινήσαμε μόνοι μας στο YouTube με την ομάδα μου στην Κύπρο και το πήγαμε σε ένα λεωφορείο και περάσαμε καταπληκτικά» σχολίασε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, αναφερόμενος στο Night Out που φέτος διανύει την τρίτη του σεζόν στο Mega (δεύτερη στο πλατό).

«Νομίζω ότι το πλατό ήταν μια σφραγίδα ότι αυτό μπορεί να γίνει και κάτι το οποίο δεν το κάνουμε απλά για να σπάσουμε πλάκα. Το Κάνουμε γιατί έχει κάτι να πει» συμπλήρωσε.

Συζητώντας με τον Άρη Καβατζίκη και τη Δανάη Μπάρκα για το πρόσωπο που βλέπουμε στη σκηνή και μπροστά από τις κάμερες, ο Θεοχάρης παραδέχεται πως δεν αποκαλύπτει πολλά για τον εαυτό του. «Είμαι ένα ψέμα. Δεν θέλω να ξέρουν οι υπόλοιποι τι είμαι, δεν θέλω να μοιράζομαι τίποτα γιατί δεν ξέρω τι αντίκτυπο θα έχει αυτό. Είναι πολύ συγκεκριμένη η δουλειά μου, ποιος είμαι να κάτσω να πω και εγώ τη γνώμη μου;» αναφέρει.

«Δεν μπορώ να έχω άποψη για τα πάντα […] εγώ θέλω να προσφέρω συναίσθημα, αν μπορώ να το κάνω αυτό γυρνάω σπίτι μου και είμαι ευτυχής», ανέφερε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Read More

And More