Θεσσαλονίκη: Πώς ο σύντροφος της Γεωργίας έπαιζε θέατρο για 8 ημέρες – Την είχε σκοτώσει, σύμφωνα με τις Αρχές, κι έβγαινε στην τηλεόραση

Θεσσαλονίκη: Ο 39χρονος Άκης εμφανιζόταν σε εκπομπές ψάχνοντας τη σύντροφό του, Γεωργία που βρήκε φρικτό θάνατο, όπως ομολόγησε φίλος του.

Με το βλέμμα πάντα, χαμηλά και με περισσό θράσος περιέγραφε μπροστά στην κάμερα τις προσπάθειες που  έκανε από την πρώτη στιγμή για να εντοπίσει τα ίχνη της συντρόφου  του. Της 40χρονης εγκύου που, όπως ομολόγησε ο συνεργός του 39χρονου, βρήκε φριχτό θάνατο στα χέρια του.  

«Δε θα αφήσουμε πέτρα ασήκωτη. Σε λίγες ημέρες δε θα αφήσουμε και ανθρώπους ασήκωτους. Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους από εδώ και πέρα» έλεγε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου και περιέγραφε ότι έψαχνε νυχθημερόν την Γεωργία.

Ο σύντροφος της Γεωργίας, όπως προκύπτει από τα στοιχεία, είχε προσχεδιάσει από την αρχή το θέατρο που θα έπαιζε μπροστά στις κάμερες, αλλά και το σενάριο εξαφάνισης που θα παρουσίαζε στην αστυνομία. Για το λόγο αυτό φαίνεται πως φρόντισε να στείλει δύο μηνύματα από το κινητό της, αμέσως μετά τη δολοφονία της. Το ένα στον ίδιο, το άλλο στη μητέρα της.

Μηνύματα που παρακαλούσε, όπως έλεγε χωρίς καμία συστολή, να μελετήσουν προσεκτικά οι αστυνομικοί στους οποίους είχε διαθέσει από την πρώτη στιγμή το κινητό του και οτιδήποτε θα βοηθούσε στην ανεύρεση της συντρόφου του που ο ίδιος θανάτωσε σύμφωνα με τις Αρχές.   

Ευθαρσώς δήλωνε πως θα ζητήσει ακόμη και τη βοήθεια ιδιωτικού ερευνητή προκειμένου να βρει τη Γεωργία.

Έχοντας αποκτήσει μεγάλη οικειότητα με τους δημοσιογράφους συνέχισε να βγαίνει σε εκπομπές παρουσιάζοντας νέα στοιχεία με στόχο να δημιουργήσει την εντύπωση πως η Γεωργία βρίσκεται στη ζωή. Με κροκοδείλια δάκρυα, μάλιστα, αναφερόταν ακόμη και σε διάρρηξη από αγνώστους στο διαμέρισμα που έναν με τη Γεωργία.

Το T-live συνόψισε σε ένα βίντεο λίγων λεπτών όλο το θέατρο του 39χρονου Άκη:

Ο πρώτος ισχυρισμός του συντρόφου της Γεωργίας στους αστυνομικούς

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέφερε η Ηρώ Καριοφύλλη στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου, ο 39χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς προφορικά: «Κάναμε λάθος, αλλιώς το σχεδιάσαμε». Αυτά τα λόγια δεν τα έχει υπογράψει ο ίδιος και έτσι νομικά, τυπικά, δεν έχει ομολογήσει. 

Όπως είπε η δημοσιογράφος του Alpha, οι αστυνομικοί τής περιέγραψαν έναν άνθρωπο απαθή, αρνητικό που στις 2 τα ξημερώματα άρχισε να ζητά τον δικηγόρο του, λέγοντάς τους πως «αν δεν δεν έρθει ο δικηγόρος μου, εγώ δε θα πω κάτι». 

Read More

And More