Θεσσαλονίκη: Τα πρώτα λόγια της μητέρας των διδύμων που ο εν διαστάσει σύζυγός της κλειδώθηκε μαζί τους στο αμάξι

Σοκ προκαλεί το περιστατικό με έναν 62χρονο άνδρα στην Θεσσαλονίκη, όπου κλειδώθηκε με τα 2,5 ετών δίδυμα παιδιά του στο αυτοκίνητο, ανοίγοντας μία φιάλη υγραερίου με την οποία επιχείρησε να ανατινάξει το όχημα.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να επιχείρησε να προκαλέσει κακό τόσο στα ανήλικα όσο και στον εαυτό του και ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Η μητέρα των διδύμων μίλησε αποκλειστικά στο T-Live και την Γιώτα Κηπουρού για την κατάσταση υγείας των παιδιών.

«Είμαστε στο νοσοκομείο ακόμη, είναι πολύ καλά τα παιδιά. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον» αποκάλυψε η μητέρα στην εκπομπή του Alpha.

 

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ο 62χρονος βρισκόταν τον τελευταίο καιρό σε αντιδικία με την πρώην σύζυγό του. Η τελευταία είχε προσφύγει στη Δικαιοσύνη καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, επικαλούμενη λεκτική και σωματική βία σε βάρος της. Ο κατηγορούμενος στη συνέχεια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, η οποία συζητήθηκε πρόσφατα και εκδόθηκε προσωρινή απόφαση με την οποία ανατέθηκε η επιμέλεια των ανήλικων διδύμων (ενός αγοριού και ενός κοριτσιού) στη μητέρα και ρυθμίστηκαν τα ζητήματα επικοινωνίας.

Read More

And More