Θεσσαλονίκη – Βίντεο ντοκουμέντο: H 41χρονη Γεωργία με τον σύντροφό της λίγα λεπτά πριν τη δολοφονία

Αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο εξασφάλισε η εκπομπή Live News λίγα λεπτά πριν την δολοφονία της 41χρονης εγκύου από τον σύντροφό της.
Στο  βίντεο  φαίνεται το ζευγάρι να προχωράει μαζί το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στις έντεκα παρά είκοσι το βράδυ.

Το ζευγάρι προχωράει χαλαρό και είναι μάλιστα πιασμένο χέρι – χέρι.

Εκείνο το βράδυ η Γεωργία σχολάει από το ζαχαροπλαστείο, όπου εργαζόταν, και την περίμενε ο σύντροφός της, όπου πήραν ταξί με κατεύθυνση προς το σπίτι έμειναν μαζί στην Καλαμαριά.

Έστησαν ενέδρα στην 41χρονη ο σύντροφός της και ο φίλος του

Όπως έχει γίνει γνωστό, χθες το απόγευμα το πτώμα της βρέθηκε σε χωράφι, μεταξύ των οικισμών Τρίγλιας και Γαλάτιστας στη Χαλκιδική μέσα σε ένα μπαούλο.

Από την έρευνα των Αρχών, η 41 ετών Γεωργία δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της και έναν 34χρονο φίλο του, οι οποίοι την ακινητοποίησαν, τη φίμωσαν και τις κατάφεραν πολλαπλές μαχαιριές στον λαιμό.

Σοκάρει το γεγονός ότι ενώ τη δολοφόνησαν μέσα στο υπνοδωμάτιό της, την έβαλαν σε ένα μπαούλο, μπήκαν στο αμάξι για να πάνε στη Χαλκιδική και να κρύψουν το πτώμα της, ενώ είχαν και την ψυχραιμία να ψάξουν να βρουν εάν πάνω της είχε χρήματα και τελικά της έκλεψαν το ποσό των 80 ευρώ.

Read More

And More