Θοδωρής Αθερίδης για Γιώργο Νταλάρα: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένη μαζί του, τον έχω πρότυπο»

Τον Θοδωρή Αθερίδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Χριστίνα Βουδούρη, με αφορμή το πρόσφατο ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα προς τους δημοσιογράφους. Ο Θοδωρής Αθερίδης, που έχει φιλικές σχέσεις με τον Γιώργο Νταλάρα, τάχθηκε φανερά υπέρ του καλλιτέχνη υποστηρίζοντας πως όσα είπε, τα είπε με αγάπη.

«Ό,τι και να κάνει ο Γιώργος, είναι τέλειο. Ακόμα και αν διαφωνούσα με κάτι που έκανε, θα το ξαναέψαχνα, γιατί θα έλεγα ότι για να το κάνει ο Γιώργος, θα έχει δίκιο. Στην προκειμένη, δεν έκανε κανένα λάθος. Επειδή δε μιλάει ο Γιώργος, όταν μιλάει, μάλλον έχει δίκιο, γι’ αυτό θα το ξαναέψαχνα… Είπε, “μη δέχεστε να σας αντιμετωπίζουν σαν κοτόπουλα”. Μαζί τους ήταν, δεν ήταν κατά. 

Ο Γιώργος δεν έχει ποτέ πρόβλημα με το πρόσωπο, έχει πρόβλημα με αυτό που κάνει κάποιος… Είναι παππούς ο Γιώργος Νταλάρας, μη κοιτάτε που είναι κούκλος και μοιάζει πολύ νέος, δικαιούται αυτός ο άνθρωπος να πει, “εσένα κοριτσάκι μου αν σε δει ο μπαμπάς σου, θα χαρεί;” δεν το είπε υποτιμητικά. Στην πραγματικότητα αυτό ήταν χάδι, σαν να μιλάει στα παιδιά του το έκανε. Απορώ γιατί έχει γίνει όλο αυτό το πράγμα.

Αν ήμουν γυναίκα, θα ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Είμαστε φίλοι. Τον έχω πρότυπο. Τον λατρεύω, όχι για το ταλέντο του γιατί αυτό του δόθηκε, αλλά γι’ αυτά που έχει κάνει μόνος του» είπε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Read More

And More