Θοδωρής Αθερίδης: «Και Όσκαρ να πάρω, το “Σ’αγαπώ – Μ’αγαπάς” θα θυμούνται»

Στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένος ο Θοδωρής Αθερίδης το μεσημέρι της Τετάρτης 30/11.

Ο γνωστός ηθοποιός, σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης, μεταξύ άλλων μίλησε για τη σειρά «Σ’αγαπώ – Μ’αγαπάς», που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, ενώ εξήγησε τους λόγους της επιτυχίας του.

«Xθες η Δήμητρα Παπαδοπούλου μού έλεγε ότι ψάχνει να βρει κάτι καρμικό δικό μας. Είναι η στιγμή του «Σ’ αγαπώ, Μ’ αγαπάς» πολύ οριακή. Δηλαδή μπερδευόμασταν και γω και η Δήμητρα και γω το έχω πει. Αν πάρω Όσκαρ, θα είμαι ο πρώτος Έλληνας που πήρε Όσκαρ. Αλλά, όχι, για το «Σ’ αγαπώ, Μ’ αγαπάς» θα λένε όταν θα πεθάνω και αυτό θα αρχίσουν να παίζουν», είπε αρχικά ο Θοδωρής Αθερίδης.

«Καταρχάς ότι το έζησα αυτό το πράγμα, να έχει συμβεί να έχει επηρεάσει τόσο πολύ κόσμο που μου λένε ότι είδαν τον εαυτό τους σε αυτή τη σχέση… Αυτό το πράγμα, αυτή είναι η δουλειά μας! Δεν είναι κάτι άλλο» συμπλήρωσε ο Θοδωρής Αθερίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA. «Επειδή δεν έχω γνωρίσει τον πατέρα την Δήμητρας ούτε και εκείνη έχει γνωρίσει τον δικό μου, έχω μια θεωρία που της την έχω πει ότι αυτά που γράφει πολλές φορές είναι αστεία σαν να τα έχει πει ο πατέρας μου. Της λέω πως μας συνδέει ο «ίδιος» πατέρας και ο ίδιος κώδικας χιούμορ», συμπλήρωσε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164