Θοδωρής Αθερίδης: «Με τον εγγονό μου έχω τρελαθεί πιο πολύ από όταν είχε γεννηθεί η κόρη μου»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Ελένη» και την Δήμητρα Καλφούντζου, ο Θοδωρής Αθερίδης.

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Ελένη» πως ήταν ένα παιδί που νόμισε ότι δεν θα καταφέρει τίποτα, μέχρι που ανακάλυψε ότι με το γέλιο παίρνεις δύναμη.

«Ήμουν ένα παιδί με πανικούς. Πίστευα ότι δεν θα κάνω τίποτα, πόσω μάλλον να γίνω γνωστός ηθοποιός. Η ζωή ήταν γενναιόδωρη μαζί μου», είπε. Ο Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψε πως πλέον θυμώνει σπάνια, αλλά έτσι και θυμώσει θα κρατήσει σε διάρκεια. Βέβαια, τα τελευταία χρόνια έχει θυμώσει μονό μία φορά.

Ο ίδιος δήλωσε πως έχει ξετρελαθεί περισσότερο από ότι με την κόρη του και αναφέρθηκε στην… «ερωτική απογοήτευση» που βιώνει κάθε φορά που ο μικρός δεν του δίνει σημασία.

«Με τον εγγονό μου έχω τρελαθεί πιο πολύ από όταν είχε γεννηθεί η κόρη μου! Πήγα προχθές να δω τον εγγονό μου κι επειδή έπαιζε με τους φίλους του δεν μου έδωσε σημασία. Έπαθα ερωτική απόρριψη!».

 

Ο Θοδωρής Αθερίδης λατρεύει την κόρη του, Φωτεινή, και ανέκαθεν ήταν η βασίλισσά του. Μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει περάσει το τηλέφωνό της στις επαφές του ως ο «λόγος ύπαρξης του μπαμπά της».

Read More

And More