Θοδωρής Κατσαφάδος: Συγκλονίζει για τον ξαφνικό θάνατο της συζύγου του – «Ήμουν παρών εκείνη την ώρα»

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος μίλησε στην εκπομπή, Πάμε Δανάη και στον Άρη Καβατζίκη για την πορεία του στην υποκριτική, αλλά και την μεγάλη απώλεια της συζύγου του, Χριστίνας Βαρζοπούλου.

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος συγκλόνισε με την περιγραφή του για την ημέρα που η Χριστίνα Βαρζοπούλου έπαθε καρδιακή ανακοπή μπροστά στα μάτια του.

«Ήμουν παρών την ώρα που έφυγε»

«Ήμασταν 40 χρόνια μαζί. Έφυγε τον περασμένο Ιούνιο. Όταν ήταν άρρωστη, πήγαινε ακόμη στα γυρίσματα και ευτυχώς εκείνη την μέρα που έφυγε δεν είχα γύρισμα γιατί ήταν Σάββατο. Αν έλειπα; Ήμουν παρών την ώρα που έγινε αυτό που έγινε.

Έφυγε ξαφνικά, είχε τα προβλήματά της, όπως έχουμε όλοι. Έπαθε καρδιακό επεισόδιο και δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα. Η Χριστίνα, μια καλή ηθοποιός και ένας ωραίος άνθρωπος», ανέφερε ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Και συμπλήρωσε: «Σκέφτομαι ότι μπορεί να την στεναχώρησα μερικές φορές και δεν πρόλαβα να της ζητήσω συγγνώμη, το σπίτι έχει αδειάσει, έχει αλλάξει η ζωή. Οι άνθρωποι δεν χάνονται όσο τους κουβαλάμε μέσα μας», είπε ο Θοδωρής Κατσαφάδος στον Άρη Καβατζίκη.

Πάμε Δανάη – Συγκίνηση στο πλατό του Mega

Αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης με τον Θοδωρής Κατσαφάδο, η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της δεν έκρυψαν την έντονη συγκίνησή τους για τα λόγια του ηθοποιού αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο μίλησε για την σύζυγό του, Χριστίνα με την οποία έζησαν μαζί 40 χρόνια.

Read More

And More