Θοδωρής Μαραντίνης: «Είναι μια μάχη που δώσαμε από την αρχή για τα παιδιά μας, να μείνουν γειωμένα»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στην εκπομπή «Μπαμπάδες» για τη ζωή δίπλα στα παιδιά του, τα δικά του παιδικά χρόνια και το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου.

Ο γνωστός τραγουδιστής σχολίασε το γεγονός ότι τα παιδιά του έχουν δύο επώνυμους γονείς, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμοι στο ευρώ κοινό.

«Η δημοσιότητα ενός γονέα θεωρώ ότι είναι ένα άδικο βάρος για ένα παιδία! Σε κάποιες φάσεις το παιδί την απολαμβάνει γιατί παίρνει κάποια οφέλη, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν είναι δικά του οφέλη, αλλά των γονιών του.

Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τα παιδιά μας γειωμένα. Είναι μια μάχη που τη δώσαμε από την αρχή. Είναι και για εμένα ένας μεγάλος μου φόβος», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου: «Επτά στους δέκα γάμους καταλήγουν σε διαζύγιο, δεν νομίζω ότι θα ξαναπαντρευόμουν. Η οικογένεια είναι πολύ σημαντική μέσα από αυτή την σύνδεση και όχι το γυαλιστερό περιτύλιγμα του γάμου», σχολίασε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Και πρόσθεσε: «Η ουσία είναι στην πραγματική συνύπαρξη των δύο ανθρώπων οι οποίοι βοηθάνε να ανεβάσουν ο ένας τον άλλον, χωρίς να τον εγκλωβίζουν και αν υπάρχει σωστή σύνδεση να προκύψουν παιδιά», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης. 

 

 

Read More

And More