Θοδωρής Μαραντίνης: «Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία όταν έμαθα ότι θα γίνω πατέρας, τους έχω κάνει πλούσιους»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης θα είναι καλεσμένος στο DOT που θα προβληθεί αύριο Κυριακή 5 Ιουνίου. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αποκάλυψε στην Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη τους λόγους που αποφάσισε να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία. 

«Αν είναι κάτι που ξέρεις ότι θα γραφτεί και πρέπει να το μάθει το παιδί πρώτο, θεωρώ ότι είναι πολύ σοφό και έξυπνο να το πεις εσύ πρώτα. Αν κάνεις μια νέα σχέση, το παιδί σου πρέπει να το μάθει από εσένα και όχι από τα εξώφυλλα» ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Έχω κάνει πάρα πολύ ψυχοθεραπεία, τους έχω κάνει πλούσιους. Πολλά προβλήματα. Δεν σημαίνει ότι τα έχω καταφέρει πλήρως αλλά προσπαθώ. Το πιο σημαντικό που με έκανε να θέλω να κάνω ψυχοθεραπεία είναι όταν έμαθα ότι θα γίνω πατέρας. Για μένα ότι θα έκανα παιδιά ήταν πολύ σημαντικό, γιατί οι γονείς παίρνουν μια ψυχή, λευκή, και έχουν απίστευτη δύναμη πάνω σε αυτή τη ψυχή. Θεώρησα ότι είναι τεράστια ευθύνη για μένα, οπότε οφείλω να λύσω όσα περισσότερα προβλήματα μου για να μην τα μεταφέρω σε αυτή τη ψυχή. Δεν λέω ότι τα κατάφερα, αλλά ο βασικός λόγος ήταν αυτός» τόνισε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Δες ένα μικρό απόσπασμα που εξασφάλισε το TLIFE:

Read More

And More