Θοδωρής Μαραντίνης: «Μετά το διαζύγιο γράφτηκαν διάφορα πράγματα που με στενοχώρησαν πολύ»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Αντώνη Λαγουδάκη για την αναγνωρισιμότητα, τα ευτράπελα που έχει ζήσει από θαυμάστριες αλλά και για το διαζύγιό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Η επαγγελματική μου αναγνωρισιμότητα και η αναγνωρισιμότητα μέσω της προσωπικής μου ζωής ήρθαν μαζί και πάγωσα, δεν ήξερα τι να κάνω», ανέφερε ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Για τα ευτράπελα στη σκηνή αλλά και για τους καλλιτέχνες που τον έχουν μπερδέψει, ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκάλυψε: «Μία κοπέλα μου άφηνε την βέρα της πάνω στη σκηνή επανειλημμένα και μία άλλη κοπέλα ήθελε να υπογράψω πάνω στο στήθος της. Με μπερδεύουν συνέχεια με τον Χρήστο Μάστορα, εντάξει ωραίο παιδί είναι ο Χρήστος, δεν με πειράζει. Έχει τύχει να με μπερδέψουν και με τον Μύρωνα Στρατή, άλλα και με τον Ησαΐα Ματιάμπα, κάτι το οποίο με προβλημάτισε, δεν ξέρω γιατί».

 

«Μετά το διαζύγιο γράφτηκαν διάφορα πράγματα που με στενοχώρησαν πολύ. Κάνεις δεν μπήκε στον κόπο να σκεφτεί αν αυτά τα πράγματα πληγώνουν έμενα ή τα παιδιά μου. Έχει τύχει να μιλήσω με δημοσιογράφο που ο κόσμος τον κατακρίνει, τον πήρα με καλή διάθεση και με εντυπωσίασε το πως προσάρμοσε τη στάση του μετά», τόνισε κλείνοντας αναφερόμενος στο διαζύγιό του.

Read More

And More