Θοδωρής Μαραντίνης: «Ο χωρισμός είναι πόλεμος, δεν θα παντρευόμουν δεύτερη φορά»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μαζί με την Ματθίλδη Μαγγίρα βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «I Love Σουκου», με αφορμή τη συμμετοχή τους στην παράσταση Scrooge & Ghosts and Rock ‘n’ Roll. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στην προσωπική ζωή του αλλά και στο διαζύγιο από τη Σίσσυ Χρηστίδου και τη δημόσια έκταση που πήρε.

«Δέχομαι φλερτ και από γυναίκες και από άντρες. Γιατί να μη δέχομαι; Κακά τα ψέματα είναι λίγο δύσκολο και με τη δουλειά και με τα παιδιά που έχω μέσα στη βδομάδα. Ευτυχώς δεν μου είναι απαραίτητο να μπω σε μια διαδικασία πολύ μόνιμου. Έχω μια άλλη προτεραιότητα στη ζωή μου αυτή τη στιγμή…» ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Το πρόβλημα υγείας μου ξεκίνησε από ψυχολογικό. Λόγω αυτής της δουλειάς, που έχει τα καλά της και τα κακά της, το κακό είναι ότι κάποια πράγματα μεγεθύνονται και αναγκάζεσαι να τα λύσεις δημοσίως με έναν τρόπο, ενώ είναι θέμα ιδιωτικό. Είναι άλλη κουβέντα, το αν έπρεπε να γίνει δημόσια. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο, ιδίως όταν υπάρχουν παιδιά, αλλά το παλεύεις και το προσπαθείς. Δεν θα έκανα δεύτερο γάμο» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

«Δυστυχώς ο χωρισμός είναι πόλεμος. Για αυτό και εγώ κάποιες φορές που έχω πει κάποια πράγματα ή προσπαθώ να περάσω κάποιο μήνυμα. Μιλάω και για τα κομμάτια της συνεπιμέλειας που ήταν και δικός μου μπελάς και συνειδητοποίησα μέσα από αυτό πόσος πολύς κόσμος βρίσκει ένα σημείο τριβής και βγάζει τους εγωισμούς του και τον πληγωμένο αυτό. Συμφωνώ ότι είναι πόλεμος αλλά όχι αποτυχία. Αποτυχία είναι να μένεις σε έναν προβληματικό γάμο» τόνισε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

 

«Δεν έχω φτάσει ακόμη στη συγχώρεση…» κατέληξε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164