Θοδωρής Μαραντίνης: «Όταν ένα ζευγάρι που έχει παιδιά, χωρίζει, μας είναι ακόμα λίγο ενοχικό»

Ένα preview απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Θοδωρής Μαραντίνης στον Τάσο Ιορδανίδη και την εκπομπή «Μπαμπά-δες» προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 22/12 από το Happy Day.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μιλά για τις ενοχές που νιώθει ένας γονιός όταν παίρνει διαζύγιο, αλλά και για το ενδεχόμενο να τον δούμε να προχωρά σε έναν δεύτερο γάμο.

«Όταν ένα ζευγάρι που έχει παιδιά, χωρίζει, μας είναι ακόμα λίγο ενοχικό. Σκεφτόμαστε ότι ίσως δεν έπρεπε, δεν είναι το σωστό, πως θα μεγαλώσουν αυτά τα παιδιά, τι θα γίνει. Πλέον, γνωρίζοντας, βλέποντας, και μιλώντας με ανθρώπους, σχεδόν 7 στα 10 ζευγάρια παίρνει διαζύγιο. Νομίζω ότι δε θα παντρευόμουν ξανά. Θεωρώ ότι η οικογένεια είναι πολύ σημαντική μέσα από αυτή τη σύνδεση και όχι το γυαλιστερό περιτύλιγμα του γάμου.

Η ουσία είναι στην πραγματική συνύπαρξη δυο ανθρώπων, οι οποίοι βοηθάνε να ανεβάσουν ο ένας τον άλλον χωρίς να τον εγκλωβίζουν και μέσα από αυτή τη σύνδεση προκύπτουν παιδιά, θα την ολοκληρώσουν» αναφέρει στη συνέντευξή του ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164