Θωμαή Απέργη: «Εδώ και 12 χρόνια ταλαιπωρούμαι από επιληπτικές κρίσεις – Η δική μου μορφή ήταν αρκετά δύσκολη»

Η Θωμαή Απέργη το πρωί της Τρίτης 5/7 μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή Happy Day.

H τραγουδίστρια, με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την έκανε να αποτραβηχτεί από τον χώρο, περιέγραψε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τις επιληπτικές κρίσεις για 12 χρόνια.

Η Θωμαή Απέργη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Επειδή στην Ελλάδα είναι ταμπού, δεν ήθελα να το μοιραστώ και δεν ήμουν έτοιμη, τώρα όμως είναι κάτι το οποίο είναι αδρανές. Εδώ και 12 χρόνια με ταλαιπωρούσε. Είχα επιληπτικές κρίσεις και η δική μου μορφή ήταν αρκετά δύσκολη και μπορώ πλέον εδώ και δύο χρόνια να μιλάω ανοιχτά γι’ αυτό, γιατί ξεκουράστηκα αρκετά». 

«Ξεκίνησε η πρώτη κρίση στα 18 όπως και ο θυροειδής που έχω μαζί. Έχουμε βγάλει το συμπέρασμα ότι ξεκίνησε σαν ένα σοκ επειδή έφυγα από το σπίτι. Η επιληψία έχει πάρα πολλές μορφές και πιστεύω πως η δική μου ξεκίνησε από το στρες.

Υπήρχε μια διαβάθμιση ανάλογα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά κυρίως του στρες μου, γιατί δεν υπήρχε περίοδος που δεν είχα χρόνο να ξεκουραστώ. Ήταν πολύ σοβαρό και ζούσα με το άγχος για το που θα το πάθω. Είναι το πιο επικίνδυνο αυτό. Εγώ ευτυχώς το πάθαινα μόνο πρωί και αυτό έσωσε», κατέληξε η Θωμαή Απέργη.

Read More

And More