Θωμαΐς Ανδρούτσου: Εγκατέλειψε το θέατρο και την τηλεόραση – Με τι ασχολείται τώρα (video)

Η Θωμαΐς Ανδρούτσου εγκατέλειψε το θέατρο και την τηλεόραση και εργάζεται ως θεραπεύτρια και χαρακτηριστικά, ως  υποστηρίκτρια, με τη μέθοδο του Breathwork, όπως εξήγησε στη συνάδελφό της και παρουσιάστρια Νάντια Κοντογεώργη.

Έχουμε απολαύσει την Θωμαΐδα Ανδρούτσου, αρκετές φορές στην τηλεόραση, σε κωμικούς ρόλους, ωστόσο όπως εξομολογήθηκε η ηθοποιός, στην εκπομπή φλΕΡΤ, μετά την καραντίνα, παρά το γεγονός ότι είχε προτάσεις να επανέλθει στο θέατρο και στην τηλεόραση, αποφάσισε να αλλάξει επαγγελματική ρότα και να ασχοληθεί ως θεραπεύτρια με τη μέθοδο του Breathwork.

Μία μέθοδος που, όπως υποστήριξε η γνωστή ηθοποιός, τη βοήθησε να αλλάξει την καθημερινότητά της προς το καλύτερο. Όπως εκμυστηρεύτηκε η Θωμαΐς Ανδρούτσου στην Νάντια Κοντογεώργη, με τη συγκεκριμένη τεχνική κατάφερε να απαλλαγεί από τις κρίσεις πανικού που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια.

Χαρακτηριστικά είπε η γνωστή ηθοποιός: “Όταν εμφανίστηκαν οι κρίσεις πανικού, τότε κατάλαβα πως αυτό ήταν ένα καμπανάκι για την υγεία και τον οργανισμό μου. Ένιωθα ότι είχα φτάσει σε ένα σημείο που δεν σεβόμουν τον εαυτό μου, τότε συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να έχω ακούσει το ένστικτό μου”.

Η Θωμαΐς Ανδρούτσου εξήγησε στην Νάντια Κοντογεώργη πώς λειτουργεί η συγκεκριμένη μέθοδος, ανέφερε ότι παρακολούθησε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο συνειδητοποίησης και αυτογνωσίας, μέσα από το οποίο ανακάλυψε τον τρόπο για να νιώθει πιο ήρεμη, να μην ζει με τον φόβο και να μην νιώθει ενοχές.

Όπως είπε η γνωστή ηθοποιός, στο συγκεκριμένο σεμινάριο γίνεται “συνειδητή, κυκλική, αναπνοή απελευθέρωσης τραυμάτων”. Σε μια προσωπική συνεδρία, της έδειξαν έναν συγκεκριμένο τρόπο αναπνοής μέσα σε ένα χρονικό διάστημα, περίπου μίας ώρας, όπου λίγο αργότερα, όπως δήλωσε, συνειδητοποίησε πως ένιωθε πολύ καλύτερα με τον εαυτό της και με τον τρόπο σκέψης της.

Δες το βίντεο:

 

Read More

And More